40 seriálů, které byly právě zrušeny

40 seriálů, které byly právě zrušeny
Velká konkurence samozřejmě vede k tomu, že se hraje hlavně o sledovanost. Kdo ji nesplňuje - i když má fantastické známky - putuje k ledu. A ani léty vypěstovaná fanouškovská základna ještě nic neznamená. Jak jednou spadnou ratingy, studia nemilosrdně škrtají. V záloze totiž mají tunu dalších projektů a pro silnou konkurenci nelze usnout na vavřínech.
Následující čtyřicítka bohužel sítem neprošla. RIP všem zmíněným!
2 $ocky (CBS)
Sitcom dvě socky vydržel úctyhodných 6 sezón, ale letos už se loučí.
24: Legacy (Fox)
Spin-off populárního seriálu sice startoval vysoko, ale poslední díl už sledovalo minimum diváků a po jedné sezóně tak nová 24ka končí. Diváci jasně dali najevo, že je tahle série bez Kiefera Sutherlanda nezajímá.
Obrázek článku
American Crime (ABC)
American Crime vydržel na obrazovkách tři slušně hodnocené sezóny.
Batesův motel (A&E)
Na "pouhý" prequel si Batesův motel nevedl vůbec zle - udržel se pět sezón.
Black Sails (STARZ)
Fanoušci doufali, ale loni v létě ohlášený konec po čtvrté sérii stále platí.
Bloodline (Netflix)
Seriál Bloodline o tom, jak dokáže návrat jedné černé ovce pěkně zamávat s celou rodinou, udržel Netflix při životě po tři sezóny. Další už nebude.
Boj o ředitelnu (HBO)
Boj o ředitelnu byl navzdory solidním ohlasům vzdán po dvou sezónách
Doubt (CBS)
Ohromný průšvih s Katherine Heigl vyprávějící o právničce, která se za miluje do klienta (který může ale také nemusí být vrahem), kdy z plánovaných třinácti epizod byly odvysílány jen dvě, nepřekvapivě po jedné sérii končí.
Dr. Ken (ABC)
Ken Jeong se prosadil rolí bláznivého Čínana v Pařbě ve Vegas a do jeho sitcomu se vkládaly velké naděje. Pro nevalné ohlasy nicméně byla malým zázrakem už oklepnutá druhá série. A po té také Dr. Ken končí.
Obrázek článku
Emerald City (NBC)
Silný režijní rukopis režiséra Tarsema Singha (Cela, Pád) bohužel potopil mizerný scénář a Emerald City tak končí po pouhé jedné sezóně.
Eyewitness (USA)
Náhodní svědci přestřelky, kterým jde vrah po krku, se nedožijí druhé série.
Frekvence (The CW)
Remake snímku Frekvence z roku 2000 nepatří k úspěšným televizním variantám filmových hitů. Pokec napříč časem končí po jedné sérii.
Girls (HBO)
Populární seriál vydržel na HBO šest sezón. Další už fanoušky nečeká.
Good Girls Revolt (Amazon)
Seriál, v němž konečně dostala Grace Gummer (dcera Meryl Streep) šanci se pořádně ukázat, bohužel na Amazonu končí. Vzhledem k vynikajícím ohlasům ale prý existuje šance, že show převezme jiná stanice.
Grimm (NBC)
Seriál Grimm si našel své diváky i u nás. A po šesté sérii je bohužel opustí.
Incorporated (SyFy)
Nový seriál z produkce Matta Damona a Bena Afflecka o velké korporátní společnosti, která ovládá naše životy, se na trhu prosadit nedokázal.
Obrázek článku
Království (The CW)
"Pravdivý" příběh Marie Stuartovny nikdy neměl vyloženě zářivé ohlasy, takže dožití se čtyř sezón lze jednoznačně považovat za úspěch.
Making History (Fox)
Chtěli přepsat historii, cestování časem jim ale přineslo jen jednu sérii.
Man Seeking Woman (FXX)
Příběh snílka, jehož bývalka v jeho představách chodí s Adolfem Hitlerem, se udržel tři sezóny. To na podobný svérázný koncept není vůbec málo.
Masters of Sex (Showtime)
Michael Sheen a Lizzy Caplan nás toho v průběhu seriálu naučili hodně, po čtvrté sezóně ale bohužel jejich sexuální lekce na Showtime skončí.
Myšlenky zločince: Za hranicemi (CBS)
Snaha Garyho Sinise o udržení se v televizní vražedné branži po konci Kriminálky: New York nevyšel - Za hranicemi končí po dvou sezónách.
No Tomorrow (The CW)
Když dva lidé věří, že už nic lepšího nepřijde a svět končí, mají omezený čas pro to ještě něco dokázat. Diváci jim nicméně dopřáli jen jednu sérii.
Orphan Black (BBC America)
Kanadský seriál o tom, že převzít jinou identitu nutně neznamená, že si člověk polepší, vydržel na obrazovkách úctyhodných pět sezón.
Ospalá díra (Fox)
Z městečka Sleepy Hollow se odstěhovalo hodně diváků během třetí sezóny a zkrácená čtvrtá proto bude poslední. Po ní nás bezhlavý jezdec opustí.
Obrázek článku
Poslední chlap (ABC)
Tim Allen dokázal Posledním chlapem navázat na úspěch Kutila Tima, po šesti sériích se ale štěstí vyčerpalo a další sezóna již nebude.
Powerless (NBC)
Powerless měli skvělý výchozí nápad - jde o sitcom z prostředí DC Comics a vypráví o tom, že když superhrdinové nezaplatí škodu, je třeba zavolat pojišťováky (aka hrdiny seriálu). Bohužel to stačilo na jedinou sezónu.
Pozůstalí (HBO)
Když dvě procenta lidské populace náhle beze stopy zmizí, co se s nimi stalo? Dosáhli osvícení nebo zatracení? A co ti, kteří zůstali? Palčivé otázky dokázaly udržet seriál Pozůstalí v éteru tři sezóny. A tím to končí.
Pretty Little Liars (Freeform)
Skupinka náctiletých kamarádek se po zmizení jedné z nich úspěšně prolhala až do sedmé série, déle již své tajemství ale držet nebudou muset.
Sběratelé kostí (Fox)
Veleoblíbený seriál začal ztrácet diváky desátou sezónou a televize se (poměrně rozumně) rozhodla, že po dvanácté již seriál neobnoví.
Scream Queens (Fox)
Hodně svérázná vyvražďovačka to od počátku neměla lehké s hledáním cílovky (tohle zkrátka opravdu není pro každého). Foxové se rozhodli po první sezóně dát seriálu ještě jednu šanci, víc už jich ale nebude.
Obrázek článku
Son of Zorn (Fox)
Neobvyklý příběh animovaného barbara, který se vydá do skutečného světa, aby se sblížil se svým neanimovaným synem, končí po jedné sérii.
Správná dvojka (CBS)
Matthew Perry léta hledal sitcom, který by mu televize po jedné sérii nezařízla. Vyšlo to se Správnou dvojkou. I ta ale vydržela pouhé tři sezóny.
The Blacklist: Redemption (NBC)
Spin-off Černé listiny zkusil příběh postavit na Tomu Keenovi, slabá sledovanost ale potvrdila to, o čem mluvili fanoušci seriálu od začátku - bez Reda v podání lahůdkového Jamese Spadera nemá Černá listina smysl.
The Catch (ABC)
Mireille Enos jako soukromý detektiv si udržela klienty po pouhé dvě sezóny.
The Great Indoors (CBS)
Reportér zvyklý na práci v terénu musel v tomhle sitcomu sedět na zadku a dělat šéfa internetovému magazínu. "Protrpěl" ale pouhou jedinou sérii.
Time After Time (ABC)
Další seriál o cestování časem, který to nedokázal dotáhnout do druhé série. A to přesto, že vyprávěl dobrodružství mladého H.G. Wellse.
Upíří deníky (The CW)
Upíří deníky nikdy ve známkách neexcelovaly, své diváky ale měly díky tématu jisté. Po osmé sérii nicméně přestanou pít fanouškům krev.
Obrázek článku
Vlčí mládě (MTV)
Překvapivě použitelná seriálová adaptace filmové klasiky s Michaelem J. Foxem se dožila šesti sezón. Další úplněk už ale hrdinu nečeká.
Vražedné Miami (Fox)
Průměrná kriminálka, u které zrušení po dvou sezónách těžko překvapí.
Workaholics (Comedy Central)
Makali, jak to šlo a humor postavám vydržel po celých sedm sérií.