Terminator: Genisys - první fotky z chystaného traileru + jeho popis

Terminator: Genisys - první fotky z chystaného traileru + jeho popis
Aktuálně studio pilně pracuje na prvním traileru. Než ho trikově dokončí, měl jistý uživatel Twitteru jménem G@BRIELGR@Y to štěstí nefinální verzi nejen vidět, ale dokonce z ní i pár obrázků típnout. No a právě na ty se dnes společně podíváme. Nejsou v dvakrát oslnivé kvalitě, ale je to "aspoň něco".
První série ukazuje Kylea a Sarah, jak odněkud utíkají a Sarah střílí:
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-1
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis
Na dalším obrázku je výraz Sarah reakcí na hlášku šedivého Terminátora (respektive muže, který vzhled Terminátora inspiroval) "Já se vrátím":
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-2
Další série ukazuje smrtící stroje, které ještě potřebují trikově doladit:
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-3
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-4
Na poslední sérii starý Arnold (není bohužel vidět) čelí Terminátorovi:
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-5
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-6
terminator-genisys-prvni-fotky-z-chystaneho-traileru-jeho-popis-7
Lépe se obsah jednotlivých obrázků vnímá s popisem celého traileru, který je naštěstí také k dispozici: Na jeho začátku Sarah Connor (Emilia Clarke) a Kyle Reese (Jai Courtney) utíkají a následují záběry destrukce. Pak přijde ke slovu scéna z prvního Terminátora, v níž přistává v roce 1984 původní Terminátor (digitálně omlazený Arnold Schwarzenegger), jehož konfrontuje zestárlý Arnold. Poté přijde ukázka zavražděných civilistů a Sarah Connor rozkopávající dveře. Následují robotické letouny, ničící L.A., T1000 tříštící sklo, Sarah a Kyle utíkající chodbou, Sarah střílící samopalem a výbuch. Dále T1000 rozbije okno auta a přejde do své tekuté podoby. Sarah křičí. Znovu zestárlý Arnodl a jeho mladší verze. Poté letí Arnold se Sarah vrtulníkem, Arnold řekne svou klasickou hlášku "Já se vrátím" a vyskočí. Následují titulky a prý ještě něco, to ale G@BRIELGR@Y neprozradil.
Popis rozhodně zní lákavě. Snad se traileru brzy dočkáme v plné palbě. Nového Terminátora s podtitulem Genisys režíruje Alan Taylor (Thor: Temný svět). Premiéra v českých kinech je předběžně stanovena 25. června 2015.