Přidá se k akčním legendám v Expendables 4 konečně Steven Seagal?

Přidá se k akčním legendám v Expendables 4 konečně Steven Seagal?
Steven Seagal ve stylové reklamě na pivo
Stallone to od té doby zkoušel pravidelně a nikdy mu to neprošlo. Ve čtyřce bychom se ale konečně prý dočkat měli. Podle všeho Stallone Lernera nakonec ukecal, aby ukončil hašteření a Seagal si ve čtyřce střihne záporáka. Což nezní úplně nepravděpodobně už proto, že jedinou roli ve větším filmu v poslední době měl Seagal v Machetě a taky to byl záporák.
prida-se-k-akcnim-legendam-v-expendables-4-konecne-steven-seagal
Jackie Chan
Další položkou, kterou má Sly nesplněnou a chtěl by ji fanouškům dopřát, je obsazení Jackieho Chana. Jackie má poměrně napilno ve své domovině, na nějaké to cameo (ve stylu Chucka Norrise z dvojky) by si ale určitě najít čas mohl. Natáčení Expendables 4 by mělo odstartovat již letos, přičemž Lerner chce nadále zůstat v levném Bulharsku, zatímco Sly by raději přesunul štáb do Mexika nebo na Kubu. To by se hodilo minimálně proto, že Lerner před nedávnem uvedl, že pokud Fidel Castro zůstane naživu, bude příběh čtvrtého filmu zasazený právě na Kubu (pokud by nicméně diktátor zemřel předtím, než dojde na natáčení, zápletka prý bude změněna).
Jean-Claude Van Damme
Expendables: Postradatelní 2
A kdo další okolo čtyřky krouží? Při natáčení filmu Zpátky do ringu spolu o Expendables mluvil Stallone s Robertem De Nirem (ten by se nepochybně v sérii neztratil). A ze hry není ani Jean-Claude Van Damme, který nedávno fanouškům vzkázal, že kdyby Stallone zavolal, klidně si zahraje dvojče mrtvého Jeana Vilaina. Jmenoval by se Claude a bylo by jen na Slyovi, jestli z něj udělá klaďase nebo padoucha. Van Dammeova kariéra nejednou využila pro zápletku dvojčata, takže by fanoušci podobný tah určitě ocenili.