Práce na Rychle a zběsile 7 byly zastaveny. Možná dojde na restart celého natáčení.

Práce na Rychle a zběsile 7 byly zastaveny. Možná dojde na restart celého natáčení.
Natáčení Rychle a zběsile bylo v plném proudu, když svět oblétla nečekaná zpráva o Paulově smrti. Producenti okamžitě vyhlásili stopku s tím, aby se herci mohli s oblíbeným kolegou patřičně rozloučit a taky se musí vymyslet, jak to bude s příběhem dál. Podle neověřených zdrojů již sice byla značná část filmu natočena, Paulova postava Brian ale ještě měla v natáčecím plánu nějaké další scény a je otázkou, jak pro příběh důležité.
Vin Diesel, Paul Walker
| Universal Pictures
Studio Universal zatím mlčí ohledně toho, zda Paul stihl natočit vše pro děj podstatné, nebo jestli se snímek dočká razantního přepisování/přetáček. Původně měla být sedmička prvním dílem nové trilogie, podle posledních zpráv ale možná bude posledním dílem vůbec (a nepochybně věnovaným Paulově památce). Osobně doufám, že Paul vše podstatné natočil a studio nebude muset jeho postavu nějak násilně vystřihávat. Rád bych se s ním v kinosále rozloučil. Ostatně, je i jeho zásluhou, že to série dotáhla tak daleko.
UPDATE: Nejnovější zprávy bohužel naznačují, že nenatočeného materiálu je opravdu hodně a dost možná bude muset všechno, co zatím vzniklo, do koše a začne se natáčet úplně od začátku. Vzhledem k tomu, že už film stál studio 200 milionů dolarů, se může podobný krok jevit jako šílenost. Jenže každá velká produkce na podobnou tragédii předem myslí a je pojištěná. Pokud se tedy rozhodne o restartu natáčení, studio bude facto na nule.
James Wan
James Wan
Ještě se nabízí možnost, že by tvůrci využili počítačové techniky k dodělání Paulovy tváře na tělo jiného herce. Filmaři každopádně nechtějí spěchat. Rádi by zvolili "tu nejlepší možnou cestu". S tím nelze jinak než souhlasit. Nyní byla oficiáně produkce filmu na dobu neurčitou pozastavena.
Obrázek článku