Pinocchio s Robertem Downeym Jr. bude. A slavný herec možná nezůstane u jedné role.

Pinocchio s Robertem Downeym Jr. bude. A slavný herec možná nezůstane u jedné role.
Avengers
A aby to nebylo málo zajímavé, Downey prý dost možná nezůstane u jediné role. Zatímco v tropickém komediálním šílenství hrál černocha, v nové verzi Pinocchia se podle posledních zpráv ujme role Gepetta i samotné dřevěné loutky (v případně Pinocchia poslouží jako základ animátorům a postavu namluví). Nová verze by dřevěného chlapce měla představit jako drzého, ale okouzlujícího floutka, což nejspíš ani nikoho nepřekvapí (Downey v posledních letech nic jiného nehraje). Ve Stillerově režii a s Downeyho charismatickým vkladem by mohl být nový Pinocchio trefou do černého.
Ben Stiller, Robert Downey jr.
Tropická bouře | Dreamwork Pictures
Než na film dojde (do natáčení je ještě daleko), užijeme si Downeyho v dramatu The Judge, kde hraje po boku Roberta Duvalla a Very Farmigy a v komedii Chef, jíž natočí s Jonem Favreauem (první dva Iron Mani). A pak jsou tu samozřejmě Avengers, kteří dorazí do kin v květnu 2015. Kam se mezi to vejde příběh chlapce s prodlužujícím se nosem, toť otázka.
Víte že...
... během natáčení Tropické bouře Downey nevystupoval z role ani když kamer nejely? Jak to asi bude vypadat na place, kde bude hrát role dvě?