Šéf

74%
Šéf
Plakát traileru

Komedie o talentovaném šéfkuchaři (Jon Favreau), který ztratí díky své horké hlavě práci a aby mohl konečně dělat jídla podle svého, pronajme si dodávku a začne v ní prodávat jídlo.



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8.5
Tohle je aspoň osobní dílo. Vždyť si Jon Favreau napsal scénář,zahrál hlavní roli a sám si ho také natočil. Celý snímek je velmi pozitivní a nese v sobě optimistický náboj. Jídlo,které se zde kuchtí navíc vypadá chutně a já měl po shlédnutí dobrou náladu a pusu plnou slin.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
V úvodu je to nevalné komedie, která se postupně změní v solidní rodinnou roadmovie. Jinak to celkem okoukané a plné dnes módního tématu: vaření. Rodinná zápletka také není originální. Snímek působí veselé, je nenáročný a splňuje požadavky na rodinnou komedií bez zbytečných trapností. Dobré.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Hlavní šéfkuchař ukončí práci v restauraci a kupuje pojízdnou kuchyň s prodejní plochou, aby mohl naplnit své představy o dobrém jídle. Humorný příběh o zásadovém kuchaři neberouc si žádné ohledy nad věhlasným kritikem jeho díla, čímž se ve sporu s ním proslaví na Twitteru. A tak si udělá reklamu, po jaké se mu ani nesnilo. Jak se říká: Něco špatné je k něčemu dobré. O bláznivou komedii však v žádném případě nejde, i když to zpočátku tak nevypadá. Vtipné scény tak nějak prostě s daných situací a dialogů vyniknou, čímž vzniká mnoho důvodů proč se nezasmát. Jon Favreau se v roli doslova vyřádil a dal oné postavě ohromné sympatie. Nakonec, on si to sám napsal a dokonce i natočil, takže veškeré své představy, jako ten kuchař, dotlačil do té nejhonosnější dokonalosti. Film prostě svojí zábavností a elánem pobaví, což vytváří dobrý dojem z filmu.

Dodatečné informace

Původní název:
Chef (více)
  • USA Šéf
  • USA Chef
Země původu:
USA
Rozpočet:
11 mil. USD
Tržby:
45,97 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Šéf je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch