Sly a Arnie mají další společný projekt – za mřížemi (aktualizováno)

Sly a Arnie mají další společný projekt – za mřížemi (aktualizováno)
Plán útěku
Paradoxem je, že původně chtělo studio do hlavní role Arnieho, ten ale odmítl a díky tomu přistál projekt Stallonemu na stole. Jak je vidno, příběh Raye Breslina (Stallone), jenž se musí dostat ze supermoderního vězení, které ke své smůle sám navrhl, Arnoldovi utkvěl v paměti a tak si v diáři nakonec našel místo a ve filmu hraje menší roli vězně Rottmayera. Ten je pro ostatní mukly jakousi záchranou brzdou, aby mezi zdmi věčného trestu nepřišli úplně o rozum a lidskost. Doufejme, že bude trochu povzbuzovat i pěstmi.
Režíruje Mikael Hafstrom, autor duchařiny Pokoj 1408 (2007) či vymítačského Obřadu (2011). Než se Sly s Arniem vrhli na The Tomb (2013), dopřáli si po natáčení Expendables 2 (2012) péči doktorů, kteří jim kontrolovali vše důležité. Oba na tom byli výborně, čemuž odpovídá rozesmátá fotka v úvodu článku, kterou Arnodl tehdy hodil na svůj Twitter.
V tuto chvíli se již dávno natáčí a máme tu první oficiální obrázek z filmu:
Plán útěku
Plán útěku
První, co bez debat na fotce zaujme, jsou Arnoldovy vousy (vypadá tak trochu jako Charlton Heston). A hlavní je, že tyhle dvě legendy mohou jen postávat ve vězeňském lágru a přesto vypadají jako Bozi. Ano, napsal jsem Bozi. Sežerte si mě bergmanovci a vy všichni jim podobní. Já si za tím stojím.
Premiéra zatím stanovena nebyla. Dále ve filmu hrají James Caviezel, Vincent D'Onofrio, Sam Neill, Vinnie Jones a z nějakého důvodu i 50 Cent.
Víte že?...
... replika Bruce Willise v prvních Expendables (2010) "Hoši, doufám, že si je tu nezačnete navzájem kouřit." byla improvizovaná a Stalloneho zaskočila? "Přece nejde říct Rambovi a Terminátorovi, aby si navzájem vykouřili!", byla Slyova první myšlenka. Pak ale usoudil, že stojí za to ji tam nechat.