Nový plakát na Temný rytíř povstal slibuje Batmanův konec

Nový plakát na Temný rytíř povstal slibuje Batmanův konec
Již dlouho víme, že Temný rytíř povstal (2012) ukončí novou batmanovskou sérii. Mnohokrát o tom mluvit režisér Christopher Nolan i představitel Batmana Christian Bale a v tomto duchu funguje i propagace, včetně nového plakátu s Banem. Padouch na něm odchází od zničené masky Batmana a kdo trochu zná komiks, ten ví, že Bane je pro Batmana klíčovým protivníkem, neboť mu způsobí fatální… ale nespoilerujme. Přeci jen ne každý předlohu zná. Zkrátka počítejte s tím, že tenhle záporák není žádné béčko.
novy-plakat-na-temny-rytir-povstal-slibuje-batmanuv-konec
Nolanův Temný rytíř povstal vstoupí do českých kin 26. 7. 2012 a počítejte s tím, že do té doby budeme projekt bedlivě sledovat. Čekání na premiéru si můžete zkrátit surfováním v naší databázi, kde se povaluje jak hromada videí vázající se k filmu, tak i řada článků o obsazení nových postav a natáčení.
Víte že?...
... Christian Bale je první herec, který ztvární Batmana/Bruce Waynea ve třech hraných filmech? Michael Keaton k tomu měl kdysi také našlápnuto, ale nakonec z Batman navždy (1995) vycouval, neboť se mu nelíbil rodinný směr, jakým se rozhodl Joel Schumacher po Timu Burtonovi vydat.