Budou se natáčet Transformers 4 a 5 současně?

Budou se natáčet Transformers 4 a 5 současně?
Podle Variety nejde o žádnou kachnu, ale opravdové snahy o to prosadit další dva filmy. Ano, Bay x-krát říkal, že už nechce mít s robotí sérií nic společného. Jenže peníze se člověku neomrzí a pokud by se Míša čtyřce a pětce upsal, nepochybně by na tom netratil. Zatím se mluví hlavně o tom, že by se na obou filmech podílel jako výkonný producent. Ani režie ale prý není úplně ze hry.
Naopak se nepočítá s návratem Shii LaBeoufa a trochu překvapivě pořád visí ve vzduchu jako možná náhrada Jason Statham (že by to vážně nebyla kachna?). Nutno uznat, že se Stathamem by série mohla dostat zajímavé grády.
budou-se-natacet-transformers-4-a-5-soucasne-1
Produkce by mohla začít již příští rok, takže bychom se dalších bojujících robotů teoreticky dočkali někdy v roce 2013. Co vy na to, chcete další Transformers pod Bayovým vedením, nebo by byla lepší nějaká nová, svěží krev?
Víte že?...
... Megan Fox nebyla v Transformers 3 obsazena kvůli tomu, že přirovnala Baye k Hitlerovi? Nebyla však vyhozena z Bayovy iniciativy (jemu to bylo jedno), ale na popud samotného Stevena Spielberga, pro kterého jsou narážky na nacistické Německo citlivým tématem (mimo jiné kvůli tomu, že je židovského původu).