Rychlý a zběsilý Terminátor Vin Diesel?

Rychlý a zběsilý Terminátor Vin Diesel?
Terminátor | Metro-Goldwyn-Mayer
rychly-a-zbesily-terminator-vin-diesel-5
Remaky jsou v módě. Můžeme brečet, můžeme se rozčilovat, můžeme posílat rozhořčené dopisy do Hollywoodu, ale je bez debat, že remaků se nezbaví a často se vyplatí. Co jedna generace měla za kult, na který se nesmí šahat, to už druhá nezná a ráda za to zaplatí, i když je to sebevětší blbost (jako když třeba vezmete kultovní hororovou ikonu a uděláte z ní mamlase). A protože Arnie úřadoval před dlouhými dvaceti lety, nevidí nic špatného na tom, když nyní dopomůže na světlo světa několika remakům vlastních hitů. Konkrétně by rád zaštítil nového Běžícího muže, Predátora a Terminátora.
Že to Arnie myslí vážně potvrzuje i skutečnost, že již debatoval s Justinem Linem (poslední tři díly série Rychle a zběsile) o tom, zdali by nechtěl natočit zmíněného Terminátora. Na ničem konkrétním se ti dva nedohodli, ale Lina nabídká hodně láká a dost možná se projektu nakonec upíše.
Co na to říct – už ani akčním legendám nejsou jejich kultovní filmy svaté. Ještě by mohl Sly přijít s nápadem na remake Rockyho, Willis nadhodit předělávku Smrtonosné pasti a pekelná brána se otevře. Nebo tak něco.
UPDATE 26.4: Nejspíš jde jen o promo Rychlé a zběsilé pětky, Universal každopádně naznačil, že by mimo Lina rádi zlanařili pro nového Terminátora i "rychlého a zběsilého" scenáristu Chrise Morgana, přičemž samotný Lin před několika dny potvrdil nejen to, že o nabídce vážně uvažuje, ale že by v hlavní roli strašně rád viděl Vina Diesela, se kterým si padli při společné práci na "fast" sérii do oka. Nutno uznat, taková sestava už nezní úplně marně.