Obsazení nového Bonda je na spadnutí. Nabídku má brzy přijmout jeden z dlouhodobých favoritů

Obsazení nového Bonda je na spadnutí. Nabídku má brzy přijmout jeden z dlouhodobých favoritů
Pierce Brosnan – Zlaté oko | MGM
Nabídka je prý formální a Johnson by ji měl podpisem stvrdit ještě tento týden. „Bond je Aaronova zakázka. Měl by ji přijmout. Nabídka je na stole a čeká se na odezvu,” uvedl zdroj britskému plátku, podle něhož herec určitě podepíše a schyluje se k velkému oznámení.
Aaron Taylor-Johnson
Aaron Taylor-Johnson

Herec

Johnson se ještě minulý rok pro Esquire dušoval, že o své kariéře si chce rozhodovat sám. Reagoval na internetové debaty, které jej stavěly do pozice favorizovaného nástupce hned po premiéře Craigovy poslední bondovky Není čas zemřít z roku 2021. „Nikdy jsem se nerozhodoval podle ostatních, jejich názorů a očekávání, která ke mně vztahují,” řekl. Jeho obsazení se jeví jako ideální a konzervativní volba vzhledem k nízkému věku, charismatu akčního hrdiny, které dal už několikrát sebejistě na odiv, a také jeho původu.
Bullet Train
Aaron Taylor-Johnson – Bullet Train | Sony
Mnohokrát padlo, že novým Bondem by mohl být herec černé pleti, popřípadě i herečka, což by dle některých lidí pozitivně evokovalo vývoj a vliv série, která z ryze kulturního dávno přerostla ve významný společenský aspekt. Sám končící Craig roku 2019 pro The Guardian zdůraznil, že bondovky reflektují dobu svého vzniku a před tvůrci zeje obří prostor, jak je invenčně uchopit pro novou generaci.
Johnson je momentálně na roztrhání. Objeví se v akční komedii Kaskadér, kde Ryan Gosling hraje jeho dubléra, v hororu Roberta Eggerse Nosferatu nebo v Sony marvelovce Lovec Kraven. Vedle zatím nešlápl, má talent i živočišné charisma, a pokud se zahraniční zprávy potvrdí, popuzených fanoušků Bonda se v reakci na volbu sedmého představitele zase tolik nenajde.
Podívejte se také na žebříček nejlepších akčních filmů podle databáze Kinoboxu.
zdroje: The Sun, The Guardian, Esquire