Strhující trailer na nové pokračování Jurského parku, které se odehrává den po prvním filmu

Strhující trailer na nové pokračování Jurského parku, které se odehrává den po prvním filmu
Jurassic Park: Survival, | Saber Interactive
Šlo o jedno z největších překvapení letošních The Game Awards neboli herních Oscarů. Bez předchozího upozornění byl oznámený projekt Jurassic Park: Survival, survival hra z pohledu první osoby, která vzniká ve spolupráci studia Universal Studios a vývojářů ze Saber Interactive. A rovnou byl uvedený strhující filmový trailer, který na konci naštěstí ukazuje i nějaké záběry přímo u hraní.
Jurassic Park: Survival: trailer | Jurassic World
Značka Jurský park si rozhodně na nedostatek videoherních adaptací nemůže stěžovat. Žádná ovšem nedokázala zachytit atmosféru boje jednotlivce s nastalým chaosem. Nejblíž tomu byla duchovně spřízněná herní série Dino Crisis od Capcomu (herní Resident Evil), ta nicméně skončila před dvaceti lety a od té doby fanoušci marně volali po moderním remaku. Nyní již nemusí, první záběry z Jurassic Park: Survival ukazují, že tohle je přesně ta hra, na niž se celou dobu čekalo.
Oficiální popis hry je následující: vraťte se na ostrov Isla Nublar den po událostech oblíbeného filmu Jurský park z roku 1993 v originálním dobrodružství, které vznikalo 65 milionů let. V této akční adventuře pro jednoho hráče prožijete napínavou akci z pohledu první osoby v roli vědkyně společnosti InGen Dr. Mayi Joshi, které se nepodařilo evakuovat Isla Nublar.
Nejúspěšnější filmové adaptace videoher? Překvapivě ne nutně ty, co vydělaly nejvíc
Téma4. 3. 2022
Nejúspěšnější filmové adaptace videoher? Překvapivě ne nutně ty, co vydělaly nejvíc
Jurassic Park: Survival je ve vývoji pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, datum vydání hra zatím nemá. Všechny díly série Jurský park najdete s českými titulky i dabingem v nabídce streamovací služby SkyShowtime. A zde je pro další inspiraci Kinobox žebříček nejlepších filmů na SkyShowtime.