Fallout: Seriálová verze kultovní videohry odhalila v upoutávce datum premiéry

Fallout: Seriálová verze kultovní videohry odhalila v upoutávce datum premiéry
Fallout | Amazon Prime Video
Fallout
Fallout
89%
Fallout dorazí do nabídky streamovací služby od Amazonu 12. dubna 2024. Novinka byla oznámená v pondělí 23. října, které je ve videoherní komunitě označované jako Fallout Day, a to kratičkou upoutávkou ve stylu Pip-Boye (malého počítače, který má hráč připevněný na zápěstí), již najdete níže.
Fallout: teaser trailer | JoBlo.com
Seriál s Waltonem Gogginsem v hlavní roli se odehrává v budoucím postapokalyptickém Los Angeles. Lidé musí po jaderné katastrofě žít v podzemních bunkrech, aby se ochránili před radiací, mutanty a bandity. Svět nicméně není neobyvatelným místem. Jen nebezpečným, kde se nevyplatí věřit nikomu a ničemu. Příběh začíná ve Vaultu 33, jednom z bunkrů, který je významným dějištěm videoher. Znalce předlohy bezpochyby potěší, že seriál bude dějově vycházet z oficiálního kánonu nastaveného hrami.
Vedle Gogginse v seriálu dále účinkují Ella Purnell, Kyle MacLachlan nebo Moises Arias. Scénář obstaral Jonathan Nolan společně s Lisou Joy, kteří svého času nadchli celý svět Westworldem (a později sami svůj fenomén zadusili podivnými tvůrčími rozhodnutími). Nolan režíroval první tři díly Falloutu, produkčně je pod ním podepsaná společnost Bethesda, která drží na herní sérii práva.
Jaké nejlepší seriály najdete nyní na streamovací službě Prime Video, zjistíte v Kinobox žebříčku.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.