Končí Bryan Cranston s herectvím? Perníkový táta odhalil své plány do budoucna

Končí Bryan Cranston s herectvím? Perníkový táta odhalil své plány do budoucna
Bryan Cranston v Perníkovém tátovi | AMC
„Chci znovu změnit paradigma. Posledních 24 let se moje žena Robin držela v mém stínu. Byla můj doprovod, manželka slavné osobnosti. Musela přizpůsobovat svůj život tomu mému. Má z toho obrovský prospěch, ale nejsme si rovní. Chci jí to vynahradit, zaslouží si to,“ vysvětlil Carson během rozhovoru. Pak svá slova doplnil na Instagramu: „Není to však tak, že bych se chystal přímo do důchodu. Chci si jen dát na rok pauzu poté, co v roce 2026 dosáhnu sedmdesátky.“
Bryan Cranston ve filmu Trumbo
Bryan Cranston ve filmu Trumbo | Bleecker Street Media
Carson a Robin Dearden se poprvé potkali v roce 1986 při natáčení společné epizody seriálu Airwolf (1986). Ačkoli oba měli v té době jiné partnery, o tři roky později již spolu kráčeli k oltáři. Cranstona (Godzilla, Infiltrátor, Nedotknutelní) momentálně můžete vidět v kinech v roli uvaděče televizního pořadu v novém filmu Wese Andersona Asteroid City. Září také v hlavní roli výborně hodnoceného seriálu Your Honor jako soudce Michael Desiato, který se snaží ochránit před vězením svého syna, který nechtěně zabil v autě mladíka na motorce a poté od nehody ujel.
Nejikoničtější rolí v Cranstonově bohaté kariéře je Walter White v seriálu Perníkový táta. Za svůj výkon získal čtyři ceny Emmy pro nejlepšího herce v hlavní roli v dramatickém seriálu (v letech 2008, 2009, 2010 a 2014) a z pozice producenta také dvě Emmy za nejlepší dramatický seriál. Perníkový táta mu rovněž vysloužil čtyři nominace na Zlatý glóbus, přičemž jednou vyhrál.