Your Honor

76%
Your Honor
Plakát traileru
Ctihodný neworleanský soudce Michael Desiato je podroben náročné životní zkoušce poté, co jeho syn v autě srazí jiného mladíka na motorce. Michael zprvu naléhá na syna, aby se šel přiznat na policii. Názor však změní, když vyjde najevo, že zabitý mladík byl synem místního mafiánského bosse, který nyní baží po pomstě. Ve snaze zachránit svého syna je Michael nucen překročit mnohé své zásady a nechtě začne způsobovat nesnáze dalším lidem. Seriál Your Honor představuje Bryana Cranstona v hlavní roli soudce Desiata.




Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
8
Hodnoceno dle první série. Pomalé, táhnoucí, zbytečně dlouhé ale napínavé, atmosferické, skvěle napsané a velice dobře zahrané. Your honor má své rezervy a v příběhu by se našla celá řada ale i přes jeho reálné pojetí, ale po celou dobu baví dobře gradujícím příběhem a tahounem v podobě Cranstona, který ukazuje, že jeho skok díky Breaking Bad nebyl náhodný. Škoda zbrklého konce první série.
HonzysKISS
HonzysKISS
4 041 bodů
8
Velmi kvalitně natočené drama s Bryanem Cranstonem. Jestli má cenu se na to podívat právě kvůli němu, tak určitě ano. Každý dialog s jeho protivníkem Michaelem Stuhlbargem jsem žral na plné obrátky. Objevila se v tom supr scéna s gazpacho polévkou, ta mě krásně „zahřála“ u srdce. Ovšem musím přiznat, že to místy opravdu mohlo být kratší, ba dokonce by bohatě stačil celovečerní film. Ale na druhou stranu některé zápletky jsou vážně skvělé, jak je to propletené. I když na jednu stranu pro někoho, kdo podobné „detektivky“ sleduje pravidelně, tak to může být i dosti klišé 80/100
Edward
Edward
2 487 bodů
7
7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Your Honor (více)
  • USA Your Honor
  • USA Sayın Yargıç
  • USA Ваша чест
  • USA Ваша честь
  • USA Ваша Честь
  • USA 閣下
Země původu:
USA

Podobné