Margot Robbie jako pirátka z Karibiku? Možná se jí dočkáme

Margot Robbie jako pirátka z Karibiku? Možná se jí dočkáme
Margot Robbie (Legenda o Tarzanovi) | Warner Bros.
A údajně je možné, že podobný film vznikne. O projektu se rozpovídal producent pirátské série Jerry Bruckheimer, který magazínu The Hollywood Report projekt přiblížil a potvrdil, že je jeho realizace stále možná. Studio Disney dle jeho slov vyvíjelo projekt odkazující k Pirátům z Karibiku s hvězdnou Margot Robbie v hlavní roli. Šlo by o jakousi jednohubku před plánovaným rebootem série.
Margot Robbie
Margot Robbie | Paramount Network
Margor Robbie na začátku letošního roku informovala, že na pomyslném spin-offu Pirátů z Karibiku s ženskou hlavní hrdinkou ve fázi preprodukce pracovala, ale studio projekt nakonec zavrhlo. „Přemýšleli jsme o hlavní ženské hrdince, pracovali na jiném příběhu, přišlo nám to jako senzační nápad. Mám za to, že se do téhle verze zkrátka nechtěli pustit,“ svěřila se Robbie Vanity Fair.
Producent Bruckheimer se dále rozhovořil pro novináře magazínu The Hollywood Reporter: „V plánu byly dva filmy, jeden s Margot Robbie a jeden s mladším obsazením. Na verzi s Margot je víc práce, ta druhá je dotažená. Snad se podaří realizovat obě.“
Tom Cruise a Jerry Bruckheimer
Tom Cruise a Jerry Bruckheimer | Kinobox
Pirátský snímek s Margot Robbie, budoucí filmovou Barbie, je tedy podle Bruckheimera stále ve hře. A stejně tak pro studio Disney. „Věříme, že na realizaci dojde. Projekt má silný příběh,“ reagoval producent, který se nedávno vrátil do první hollywoodské ligy výrobou snímku Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem v hlavní roli.
Jerry Bruckheimer dále čelil dotazům novinářů ohledně případného budoucího angažmá Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparrowa. „Na to nedokážu odpovědět, musíte se zeptat ve studiu Disney. Vážně nevím. Rád bych ho ve filmu měl. Je to přítel, parádní herec, bohužel to, jak žije v soukromí, vstupuje do všeho, co děláme,“ dodal Bruckeihmer.

Narážel přitom nejenom na obvinění z domácího násilí, ale i na užívání drog, které mělo za následek problémy při natáčení předchozích dílů, kdy herec nebyl na place a tisícihlavý štáb na něj musel čekat. Deppa navíc čeká i další soud s jedním členem štábu Pirátů z Karibiku, jehož měl při natáčení v opilosti fyzicky napadnout.

Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?
Ostatní14. 5. 2023
Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?