Balerína ze světa Johna Wicka vybírá svou vražedkyni

Balerína ze světa Johna Wicka vybírá svou vražedkyni
John Wick 3 | Lionsgate
Snímek bude režírovat Len Wiseman a diváci se mají připravit na úplně jinou podobu akčního filmu. Je jasné, že tvůrci chtějí ženskou verzi akčního hitu od jejího předchůdce odlišit a připravit jí vlastní půdu. Důležité ale je, že stále půjde o film nabitý akcí, kterou diváci na snímcích o Johnu Wickovi tolik milují.
"Nehodláme se stále opakovat a používat donekonečna stejné gun-fu. Postava tohoto filmu je jiná a tak se do toho pustíme jiným způsobem," uvedl doslova producent. Zároveň prozradil, že Len Wiseman stále pracuje na scénáři, který tvoří spolu s Shayem Hattenem.
balerina-ze-sveta-johna-wicka-vybira-svou-vrazedkyni
John Wick 3 | Lionsgate
Hlavní postavou příběhu by měla být nájemná vražedkyně, která se vydá na cestu pomsty, za smrt své rodiny. Nic bližšího tvůrci prozradit nehodlají a jelikož je scénář stále ještě ve výrobě, je to poměrně pochopitelné. Každopádně ale díky Johnu Wickovi a jeho třetímu filmovému dobrodružství máme asi představu, odkud bude "Balerína" pocházet a v jaké baletní škole se svému řemeslu vyučila.
Nepotvrzené klepy navíc hlásí, že studio Lionsgate by rádo pro hlavní roli získalo Chloe Moretz. Otázkou ale je, zda o to bude herečka stát. Po účinkování ve snímcích Kick-Ass se jí do dalšího zabijáka možná nebude chtít.
Každopádně platí, že stanice Starz připravuje seriál The Continental a že na květen roku 2022 je naplánována premiéra Johna Wicka 4.