Vřískot 5: Ve hře je návrat jedné z hlavních postav série

Vřískot 5: Ve hře je návrat jedné z hlavních postav série
Vřískot | Dimension Films
Vřískot je dítětem legendárního Wese Cravena. Když to se čtyřkou v kinech úplně nedopadlo (neměla zdaleka takové tržby, jaké se čekaly), šel fenomén v roce 2015 do televize, přičemž Craven mu hlídal záda z pozice producenta. Těsně před uvedením první série bohužel zemřel a tak nebyl svědkem toho, jak velkého kladného přijetí se seriál dočkal. Nakonec skončil u třech sezón a to hlavně kvůli podivných čachrům v zákulisí, díky nimž byla třetí série jakýsi polorestart a šlo o opravdu mizerně odvedenou práci. V tu chvíli to vypadalo, že je s fenoménem na nějakou dobu konec, ale studio místo toho ohlásilo nový film. Pracují na něm autoři stylové Krvavé nevěsty, což je dobrá zpráva.
A ještě lepší je, že se pokouší k návratu zlanařit Neve Campbell aka Sidney: "Přišli za mnou a mluvili jsme o tom. V tuhle chvíli je situace díky COVIDu složitější, protože nikdy neví, co bude. Snad se brzy setkáme tváří v tvář a dáme dohromady vše, aby to vyšlo... Původně se mi opravdu nechtělo točit Vřískot bez Wese, protože byl prostě génius a díky němu ty filmy jsou jaké jsou. Ale režiséři nového filmu za mnou přišli s tak skvělým přístupem k Wesově práci a opravdu chtějí jeho filmy uctít a to pro mě hodně znamená. Doufám, že budeme schopní to dát dohromady," uvedla k filmu Campbell.
Nevím, jak vám, ale mě zatím Vřískot 5 nezní vůbec špatně. Chytří režiséři za kamerou, kteří chtějí navázat na původní sérii? Já jsem rozhodně pro!
vriskot-5-ve-hre-je-navrat-jedne-z-hlavnich-postav-serie
Neve Campbell, Liev Schreiber