Vřískot

72%
Vřískot

Televizní pokračování úspěšné filmové hororové série.





Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
Seriálový formát to nakonec nezabil, ale stálo to původní koncept - po vzoru osmdesátkových slasherů tu má vrah tajemnou minulost a sem tam to skoro vypadá, jako kdyby vraždil Nezvratný osud. Ale proč ne, nová doba, nové pojetí (jen masku mohli udělat lepší). Obsazení víceméně ok, s jediným slabším článkem, který je paradoxně ale ve výsledku významný (díky čemuž jsem na vážkách, jestli nešlo o záměr). Je bez debat, že tomu chybí scenáristická ruka brilantního Kevina Williamsona, ale klobouk dolů před tvůrci, že to po celou dobu slušně maskují. Dokonce se najde hned několik "téměř-williamsonových" hlášek a stylových situací, které by se neztratily ani ve filmové quadrilogii. Jako fanoušek žánru jsem se nenudil, musím ocenit, že postavy nejsou vyloženě dementní (pokud to není jejich podstata) a hru na vraha jsem prokoukl až téměř na poslední chvíli, takže za mě palec nahoru.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Bál jsem se toho víc. Filmovou sérii mam hodně rád ale tohle značce nedělá ostudu. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál ale zatím celkem spokojenost. Čekal jsem to horší. Mnohem horší. Dobře že se nedrží linie filmů. I když ústřední trojka chybí ale nový hrdinové skýtají mnoho nových možností. Nová maska nevypadá tak děsně jak se na prvních fotkách zdálo. A právě ona seriálová podoba dává možnost více se věnovat příběhu a dočkáme se řady zvratů. Jsem zvědavej jak se vydaří 2. série a jak bude příběh nadále pokračovat. Po 1. řadě nečekaná spokojenost. Edit: Po 2. sérii spokojenost zůstává a s nadějí vyhlížím 3. řadu.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Musím uznat že i přes značnou skepsy mě seriálová verze mojí hororové srdcovky nezklamala.S filmem moc srovnávat nelze jelikož jde o nový příběh s novými postavami bez jakékoliv návaznosti na filmy.Což beru jako velké plus.


Dodatečné informace

Původní název:
Scream: The TV Series (více)
  • USA Vřískot
  • USA Scream: The TV Series
  • USA Scream
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění