U svatého Groota, Strážci Galaxie se vrátí ve velkém stylu

U svatého Groota, Strážci Galaxie se vrátí ve velkém stylu
Strážci Galaxie Vol. 2 | Marvel Studios
Marvel studio oznámilo, že se Gunn vrací a bude stát v čele natáčení Strážců Galaxie vol. 3! Toto rozhodnutí vzniklo na základě omluvy, kterou napsal Gunn na svém twitterovém účtu před několika měsíci. V té se zmiňoval o svých dřívějším nevhodných tweetech (které jeho vyhazov údajně způsobily), a hlavně vyjádřil svou omluvu nynějšímu předsedovi studia Disney, Alanu Hornovi. O této omluvě, kterou Gunn zveřejnil v létě minulého roku, už ale moc dobře víme, v Disney tehdy tuto zprávu prakticky ignorovali a tvrdilo, že ještě nejsou připraveni přijmout Gunna zpět. Americká společnost zaměřující se na zpravodajství ze světa science-fiction a fantasy, io9 ale nyní potvrdila, že se Gunn ke Strážcům Galaxie nakonec vrátí.
Podle nejnovějších informací v Marvelu překvapivě nikdy nezvažovali jiného režiséra, a to navzdory zvěstem, že se třetích Strážců ujmou režiséři Taiki Waititi (Thor: Ragnarok) nebo Payton Reed (série Ant-Man).
Tato zpráva mě osobně velmi potěšila a doufám, že závěrečný díl této trilogie bude minimálně stejně tak dobrý jako ty předchozí. Držím Gunnovi palce!
Strážci Galaxie
Dave Bautista, Michael Rooker, Chris Pratt, Pom Klementieff, Zoe Saldana