Děsí a budí respekt. Vyzkoušejte si roli obávaného Predátora

Děsí a budí respekt. Vyzkoušejte si roli obávaného Predátora
Predátor: Evoluce | CinemArt
Predátor: Evoluce
The Predator
V Predátorovi z roku 1987 a v následujícím filmu Predátor 2 (1990) se nakonec postavy vyžívající se v lovu lidí představil 2,2 metry disponující dlouhán Kevin Peter Hall. Hall zemřel ve věku pouhých 35 let (infikoval se virem HIV při transfuzi krve) v roce 1991 a tak musel masku vesmířana později nasadit jiný "čahoun".
V novince Predátor: Evoluce se jím stal kaskadér a parkourista Brian A. Prince, z uvolněných upoutávek nicméně víme, že Predátorů bude ve filmu hned několik. Pojďme si přiblížit děj nového snímku tak, jak jej popisuje distributor.
Predátoři se geneticky zdokonalili pomocí DNA jiných vesmírných bytostí. Když jeden kluk nešťastnou náhodou zapříčiní jejich návrat na Zemi, vůbec není jisté, kdo před nimi ochrání lidstvo tentokrát. Najde se někdo, kdo nebude jen lovná zvěř, ale dokáže se jim postavit jako rovnocenný soupeř? Poslední šancí lidstva na záchranu před vesmírnými nimrody se stává už jen malá parta bývalých a naprosto šílených vojáků a jedna mladá evoluční bioložka. Jen ti mají aspoň malou šanci zabránit vyhubení našeho živočišného druhu.

Predátor: Evoluce: Trailer

Predátor: Evoluce
Chtěli byste si alespoň na chvíli vyzkoušet, jaké to je být v roli obávaného vesmírného lovce? Máte možnost. Ve spolupráci s distributorem filmu, společností CinemArt CZ, pořádáme soutěž o parádní Predátorovu masku. Tak hurá do soutěže. Vyhrát může pouze jeden šťastlivec.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "predatorevoluce") zašlete váš nickname. Uzávěrka je v pondělí 24. září v 10:00.
ne-kazdy-se-muze-zhostit-role-obavaneho-predatora-zkusite-si-to
Masku inspirovanou postavnou filmového Predátora do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt CZ | CinemArt