Smrtonosná past 6 mění název. Definitivně!

Smrtonosná past 6 mění název. Definitivně!
Smrtonosná past (1988) | 20th Century Fox
Zatím jsme se v sérii Smrtonosné pasti dočkali pěti dílů, které si až do pátého dílu z roku 2013 drží vysoké hodnocení od fanoušků přes 70%. Filmy s Johnem McClanem táhnou, takže i když se pětka nepovedla, připravují filmaři šestý díl. A nyní prozradili, že se bude jmenovat jednoduše McClane a nahradí tak uvažovaný titul Die Hard: Year One.
Bruce Willis
Smrtonosná past
Děj snímku bude současně sledovat 60 letého Johna McClanea, ale i jeho 20 leté já. „Chtěli jsme prozkoumat postavu Johna McClanea více než kdy dříve,“ uvedl na adresu dalšího dílu producent Lorenzo di Bonaventura, stejně tak vyvrátil spekulace, že hlavní roli bude hrát McClaneovo mladší já. Podle jeho slov bude přítomnost obou herců 50 na 50. „Nechápu, jak bychom mohli dělat Smrtonosnou past bez Bruce, to je nesmysl. Johna McClanea budeme poznávat jako důchodce i mladíka úplně stejně.“
Sebastian Koch, Bruce Willis
Smrtonosná past: Opět v akci
Scénář už má studio hotový od července a režírovat by měl Len Wiseman (Smrtonosná past 4.0). Natáčení by tak mělo začít během následujících několika měsíců. Termín premiéry ani herecké obsazení neznáme, tedy vyjma nepostradatelného Bruce Willise.