Noví Charlieho andílci obsazeni. Které krásky si je zahrají?

Noví Charlieho andílci obsazeni. Které krásky si je zahrají?
Charlieho andílci | Columbia TriStar
Charlieho andílci se poprvé objevili ve formě seriálu o pěti sériích, který běžel v rozmezí let 1976-1981. Zašlou slávu jim poté oprášila filmová verze z roku 2000, kdy si sexy andílky zahrály Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore. Následné pokračování Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) už si bohužel nevedlo tak dobře a další díl proto nevznikl. Novou verzi natočí Elizabeth Banks, která se mimo jiné podílí i na samotném scénáři a produkci.
A nyní se zdá, že už konečně našla své hrdinky. O koho se jedná?
Novými andílky se stanou Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska.
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart je nejznámější tváří z andílků a to díky své roli Belly Swanové z upírské ságy Stmívání (2008), která ji vynesla pověst ne úplně talentované a oblíbené herečky, ovšem kouká se na ní dobře, to zase ano.
Naomi Scott
Naomi Scott
Krásná Naomi Scott si zahraje i v připravované hrané verzi Aladdina (1992) od Disneyho, kde ztvární krásnou princeznu Jasmínu. S Elizabeth Banks si už mimo jiné zahrála v novodobé verzi Strážců vesmíru (2017), kde ztvárnila růžového strážce, přičemž Elizabeth se ve filmu ujala role padoucha.
novi-charlieho-andilci-obsazeni-ktere-krasky-si-je-zahraji
Ella Balinska | Camera Theatre Productions
Britská herečka Ella Balinska je z celé trojce nejméně známá. Zatím nejvíce byla vidět v populárnímu britskému seriálu Vraždy v Midsomeru (1997)
Film bude o nové generaci půvabně drsných andílků, pracujících pro tajemného Charlieho. Agentura Townsend Agency přeroste do celosvětové a respektované organizace, tudíž mise a úkoly jejích členů budou na mnohem vyšší úrovni. Bosleyho, který holky úkoluje, vždy hráli muži (ve filmech Bill Murray a Bernie Mac). Tentokrát půjde o ženu a zahraje si ji sama Banks.
Premiéra filmu byla o pár měsíců posunuta, původně měl vyjít příští léto, ovšem následně byl datum přesunut na 27. září 2019. Těšíte se?