Sandra Bullock šéfuje velké filmové loupeži. Debbie a její parťačky zvou zdarma do kin

Sandra Bullock šéfuje velké filmové loupeži. Debbie a její parťačky zvou zdarma do kin
Debbie a její parťačky / Cate Blanchett, Helen Bonham Carter, Sandra Bullock | Warner Bros.
Debbie a její parťačky
Debbie a její parťačky | Vertical Entertainment
Hvězdně obsazený film Debbie a její parťačky volně navazuje na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. Osmičce svérázných žen šéfuje sestra Dannyho Oceana Debbie (Sandra Bullock), kterou doplňuje následující hvězdná "sedma": Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helen Bonham Carter, Mindy Kaling, Awkwafina a Sarah Paulson.

Debbie a její parťačky: Trailer

Debbie a její parťačky
Snímek Debbie a její parťačky režíroval ceněný scenárista, producent, režisér a držitel 4 oscarových nominací Gary Ross (Hunger Games, Velký, Dave). Po megaprůšvihu ženských Krotitelů duchů (2016) je většina filmových kritiků a diváků zvědava, jak se další dámské verze akčně-komediální klasiky Ross a jeho tým zhostil. Vy se to můžete dozvědět mezi prvními a zcela zdarma v rámci KINOBOX PREMIÉR.
Projekce se uskuteční již tento čtvrtek 7. června ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (19:20), Teplicích (19:00) a Olomouci (19:00). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment, která snímek do kin přináší.
Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina, Cate Blanchett, Sandra Bullock
Debbie a její parťačky | Warner Bros.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 7. června ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Debbie a její parťačky
Anne Hathaway | Warner Bros.