Krotitelé duchů

42%
Krotitelé duchů

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)




Recenze: Krotitelé duchů

Kinobox.cz
40%

Hlavní hrdinky nových Krotitelů duchů se celý film chovají jako kdyby předváděly televizní skeč, parodující Krotitele duchů. O jakékoliv chemii mezi nimi nemůže být řeč. A zvláštním způsobem mě iritovala Kate McKinnonová, která se většinu filmu snaží imitovat postavu dr. Emmetta Browna z Návratů do budoucnosti...


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Trailery a různé komentáře - recenze dávaly najevo,že nás čeká nejhorší snímek roku,který jen špiní jméno původních Krotitelů duchů. Po shlédnutí musím konstatovat,že to nebylo tak zlé jak jsem čekal a chvílemi se i docela bavil. Na to,že to točil Feig s jeho dvorní herečkou McCarthy jejíchž filmy moc nemusím,tak jsou krotitelky příjemnou ač průměrnou podívanou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Snad nejdiskutovanější a nejodmítanější film všech dob. Hollywood přišel s nápadem vzkřísit duchařskou legendu a dav fanoušků začal jásat. Následovala však rána, když režisér Paul Feig přišel se zprávou, že hrdinové budou hrdinky. Byly někdy v minulosti už takové protesty? Každopádně se nápad stal skutečností a coby producent si vzal nad celým projektem dohled Ivan Reitman, který je jak známo režisérem obou původních filmů. No a jak to dopadlo? Překvapivě dobře. Každá dáma má svůj osobitý charakter a hlášky střílí jako z kulometu. Překvapením, v uvozovkách, je vizuální a technická stránka věci. U původních snímků to byly ryze technické triky a animace, nyní se jedná o CGI. Je vidět nějaký rozdíl? Co se týče právě toho, tento nový snímek tímto ty klasické ještě daleko více povýšil. A jsme u příběhu. Vše, co je tu k vidění tu už jednou prostě bylo, což dokazuje, že se jedná o remake. Na původní snímek jsou místy i odkazy, ale těch si skutečně všimne jen opravdový fanoušek. Děj je více stavěn na akci, ale to je asi tak všechno. Dámy srší energií a ten ´sekretář´, no, raději nic. Pro novou generaci diváků naprosto úžasný zábavný snímek. Krotitelé, nebo spíše přesněji krotitelky duchů je snímek povedený vezmeme-li to jako remake. A co je remake snad není třeba vysvětlovat. To jen k té absenci originality.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
2
Mrtvý film. Marná snaha naplácat prakticky jakkoliv na jednu hromadu všechny zakoupené trademarky. Ostudná, nevtipná, necharismatická a úmorná nuda.


Dodatečné informace

Původní název:
Ghostbusters (více)
  • USA Krotitelé duchů
  • USA Ghostbusters
  • USA Ghostbusters 3
Premiéra v ČR:
28. 7. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
144 mil. USD
Tržby:
229,15 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Krotitelé duchů je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch