Brzy v kinech: Horor Delirium, na němž si "ulítl" i Leonardo DiCaprio

Brzy v kinech: Horor Delirium, na němž si "ulítl" i Leonardo DiCaprio
Delirium (2018) | CinemArt
Delirium
Delirium | CinemArt
Hlavní protagonista filmu Delirium v podání Tophera Grace (Interstellar, Spider-Man 3) se vrací z psychiatrické léčebny na rodinné sídlo, které zdědil po svých rodičích. Otec zemřel a dům zeje prázdnotou. Tom byl nicméně propuštěn na podmínku, tudíž se musí po dobu třiceti dnů pravidelně hlásit své probační dohlížitelce a nesmí opustit dům. Jinak mu hrozí další internace na psychiatrii. A tam zpátky rozhodně nechce. Na rozloučenou dostal od svého psychiatra léky, které musí pravidelně užívat, a jednu radu: „Věř rozumu, ne svým očím.“
Jenže v opuštěném domě zaplněném vzpomínkami na něj číhají nečekaná překvapení. Zprvu nenápadná.Ale když se začnou zhmotňovat vzpomínky a odehrávat další paranormální jevy, začne o svém zdravém rozumu pochybovat. Je v domě doopravdy sám? A co z toho všeho je vlastně skutečné?

Delirium: Trailer

Delirium
Vznik Deliria posvětil kromě producentů oblíbených žánrovek Uteč a Očista překvapivě taktéž hvězdný Leonardo DiCaprio. Režisérem je Dennis Iliadis, který před lety zaujal šokující řeckou kriminálkou z prostředí ženské prostituce Hardcore (2014). V českých kinech bude mít snímek Delirium premiéru 31. května 2018. Distributorem je společnost CinemArt CZ.