Třeskuté drama drogových kartelů pokračuje. Sicario 2 má finální trailer

Třeskuté drama drogových kartelů pokračuje. Sicario 2 má finální trailer
Sicario 2: Soldado | Sony
Benicio Del Toro
Sicario: Nájemný vrah | Lionsgate
Sicario: Nájemný vrah pojednával o idealistické agentce FBI Kate Macerové (Emily Blunt), která se dostala do macho světa drogových kartelů a mezi členy elitní severoamerické vládní skupiny potírající černý byznys na mexicko-americké hranici. Nejvíce znepokojivou osobou atmosférického dramatu byl Alejandro v podání Benicia Del Tora. Vypadalo to, jako kdyby "to hrál na všechny strany" a agentka Macerová z toho byla pořádně rozčarovaná. A právě o Alejandrovi, jeho minulosti a budoucnosti bude pojednávat novinka Sicario 2: Soldado (2018). Níže se můžete podívat na aktuálně uvolněný finální trailer.

Sicario 2: Soldado: Trailer

Sicario 2: Soldado
Na scénu se kromě Del Tora vrátí též agent Matt Graver (Josh Brolin). A ti dva budou vysláni, aby rozprášili drogové kartely, které Kate Macerová odhalila. Z původního tvůrčího týmu se vrací ještě extrémně talentovaný scenárista, režisér a herec Taylor Sheridan (Wind River, Za každou cenu), který se postaral o scénář.

Recenze: Sicario: Nájemný vrah - další atmosférický kousek...

Po Denisi Villeneuveovi (Příchozí, Blade Runner 2049) se režie Soldada chopil Stefano Sollima (Suburra). Kameramanem je Dariusz Wolski (Marťan, Vetřelec: Covenant), který vystřídal hvězdného Rogera Deakinse (Blade Runner 2049, Skyfall).
Česká premiéra snímku Sicario 2: Soldado je prozatím naplánována na 28. červen 2018. Distributorem je společnost Vertical Entertainment CZ.