Dark Universe: Studio Universal oznamuje plány pro svou novou hororovou sérii s Deppem, Cruisem, Crowem a Bardemem

Dark Universe: Studio Universal oznamuje plány pro svou novou hororovou sérii s Deppem, Cruisem, Crowem a Bardemem
V třicátých a čtyřicátých letech minulého století si studio Universal udělalo jméno na hororových filmech, v nichž postupně představili ikony žánru - Drákulu, Frankensteinovo monstrum, Frankensteinovu nevěsta, Neviditelného muže, Vlkodlaka a Netvora z Černé laguny. Uzrál čas na reparát, přičemž prvním příspěvkem do Dark Universa, jak studio novou sérii hororových filmů nazývá, bude Mumie s Tomem Cruisem (Nick Morton), Russellem Crowem (Dr. Henry Jekyll) a Sofií Boutellou (Mumie).
Ve výrobě už jsou samozřejmě i další filmy - v tuhle chvíli Frankenstein, Frankensteinova nevěsta a Neviditelný muž. Frankensteinovo monstrum si zahraje Javier Bardem, Neviditelného muže Johnny Depp. Jak je vidno, na hercích studio skutečně šetřit nehodlá. Kdo získá roli Frankensteinovy nevěsty sev tuhle chvíli neví, snímek by měl ale přijít do kin v roce 2019, přičemž režie připadla Billu Condonovi (Dreamgirls, nová Kráska a zvíře).
Aby bylo všem jasné, že studio jen tak neplácá do větru, vypustila společné foto zmíněných herců, které se jim zatím povedlo do Dark Universe ulovit:
dark-universe-studio-universal-oznamuje-plany-pro-svou-hororovou-serii
Současně vyšel k Dark Universe i oznamující trailer. Kdo by čekal nové záběry, toho ale zklame - je složen z původních filmů. Jde nicméně o natolik dobře střiženou záležitost, že to vůbec nevadí. Nejspíš i dostanete chuť se na nějakou tu hororovou klasiku z archivu studia Universal podívat.
Nejzajímavější na novém hororovém universu je, že by se v něm postavy měly různě střetávat a v určitém bodě by mělo dojít i na velkou týmovku.