Black Panther získal Apollova syna a jedná s oscarovou herečkou

Black Panther získal Apollova syna a jedná s oscarovou herečkou
Lupita Nyong'o na promo fotce k nové Knize džunglí
Jako první byl potvrzen herec Michael B. Jordan, který se v loňském roce objevil v propadáku Fantastická čtyřka a v úspěšném Creedovi, jehož shodou okolností natočil režisér Black Panthera Ryan Coogler. V roce 2011 spolu navíc spolupracovali i na festivalovém hitu Fruitvale Station, takže se bude jednat o jejich třetí spolupráci. Prozatím však nevíme, kterou postavu Jordan ztvární. Server Hollywood Reporter tvrdí, že by mohl ztvárnit hlavního záporáka. Avšak na oficiální potvrzení si budeme muset počkat.
Druhou posilou by mohla být oscarová herečka Lupita Nyong'o (12 let v řetězech, Kniha džunglí), která by měla ztvárnit T´Challovu lásku. Server Vanity Fair se domnívá, že by mohlo jít buď o Monicu Lynne, americkou zpěvačku, která se přestěhuje do Wakandy, aby žila po jeho boku, nebo Noru Milaje, bojovnici z osobní stráže krále T´Chally. Jednu z nich jsme viděli již ve třetím Captainovi Americe, kde krátce vyhrožovala Black Widow.
Lupita Nyong'o
Lupita Nyong'o na promo fotce k nové Knize džunglí
I když zatím "jen" probíhají jednání ohledně jejího obsazení, podle všeho to vypadá, že se se obě strany na všem dohodnou a Marvel co nevidět vydá oficiální oznámení. Také se spekuluje o možné znovu zapojení Martina Freemana (agent CIA Everett Ross) a Andyho Serkise (Ulysses Klaue).
Natáčení sólovky Black Panther má odstartovat někdy začátkem roku 2017. Česká premiéra je předběžně stanovena na 15. února 2018.