Fantastická čtyřka 2 ještě není úplně mrtvá

Fantastická čtyřka 2 ještě není úplně mrtvá
Jestli jste si mysleli, že značku jednoduše strčí do šuplíku a vytáhnou ji za dalších deset let, pak jste na omylu. Pokud se totiž nebude točit, propadnou práva zpět Marvelu, a to Foxové nechtějí. Producent a scénárista Simon Kinberg se minulý týden během evropského junketu nových X-Menů nechal slyšet, že dává fanouškům zapravdu a je si vědom toho, že nenatočili dobrý film. Z chyb se ale prý poučili a rádi by natočili jeho pokračování. Tentokrát by však nemělo být tak temné. Tvůrci by chtěli natočit zábavnější film a více se inspirovat komiksovou předlohou. Pokud dá studio dvojce zelenou, počítá se s původním hereckým obsazením, které je podle Kinbergových slov perfektní.
Největším problémem snímku však nebyla temná atmosféra, nýbrž příšerný scénář, pouhé dvě (navíc nudné) akční scény, laciné vizuální efekty a střih. Jestli se u Foxů skutečně z těchto chyb poučí, pak nemáme s druhým dílem problém. Ačkoli nejlepším scénářem by bylo, kdyby se značka vrátila Marvelu.
Jak se k situaci stavíte vy? Stojíte o pokračování nové Fantastické čtyřky nebo souhlasíte s tím, že by se filmová práva měla vrátit Marvelu?