Den nezávislosti 2 se konečně začal natáčet!

Den nezávislosti 2 se konečně začal natáčet!
Jeff Goldblum a Joey King poslali společný pozdrav, když letěli na natáčení.
Sám Emmerich chybět nebude, což je určitě dobře. Během své kariéry si nejednou pojistil pozici zkušeného destruktora, jehož citu pro megalomanství může málokdo v Hollywoodu konkurovat. Na Den nezávislosti 2 čekali fanoušci hodně dlouho a nejednou to vypadalo, že "se konečně začne" a nic z toho nebylo. Milovníci agresivních emzáků, můžete si oddychnout. Počátkem května konečně v Novém Mexiku oficiálně odstartovalo natáčení.
Bohužel se nevrátí Will Smith, který dle všeho neměl o pokračování zájem. Přesto nemusíme zoufat, v obsazení se rozhodně neztratíme. Původní snímek nám připomenou Jeff Goldblum aka vědec David Levinson, Judd Hirsch v roli jeho otce či Bill Pullman jako již bývalý prezident Spojených států. Svou roli by si měla zopakovat i Vivica A. Fox, která si v původním filmu zahrála přítelkyni/manželku Smithova kapitána Stevena Hillera.
den-nezavislosti-2-se-konecne-zacal-natacet
Jeff Goldblum a Joey King poslali společný pozdrav, když letěli na natáčení.
Dalšími postavami budou dcera exprezidenta v podání Maiky Monroe (Neutečeš), impulzivní stíhač a její nápadník, jehož si zahraje méně slavný Thorův bratr Liam Hemsworth (Gale ze série Hunger Games), Jesse Usher (Na vítězné vlně), jemuž připadla role syna Fox a Smithe, Brent Spiner (komandér Data ze Star Treku) jako Dr. Brakish Okun a Sela Ward (exmanželka Dr. House), jež obohatí filmové Spojené státy o další prezidentku. V zatím nespecifikovaných rolích se objeví DeObia Oparei (malá role zdravotníka v novém Dreddovi) a Joey King (Útok na Bílý dům).
O ději víme jen to, že půjde o druhou invazi. V jednom z nedávných rozhovorů nicméně Fox uvedla, že časově by se mělo pokračování odehrávat 15 let po jedničce. Do českých kin snímek dorazí 3. června 2016.
Víte že...
... v roce 2012 obsadil Pullmanův president třetí místo v anketě The Hollywood Reporter o nejlepší filmovou náhradu za skutečného presidenta?