Harrison Ford má prý zájem vrátit se jako Han Solo v nových Star Wars

Harrison Ford má prý zájem vrátit se jako Han Solo v nových Star Wars
| 1999 Lucasfilm Ltd. & 20th Century Fox
Svého času i přemlouval George Lucase, aby ho v Návratu Jediho zabil. To se přirozeně nestalo a Han Solo tak zůstává možným hráčem v nové trilogii Star Wars. Podle jednoho z Fordových blízkých se herec návratu k legendární roli nebrání. "Harrison je té myšlence otevřený. Stejně jako ostatní." Ostatními jsou myšleni Mark Hamill a Carrie Fisher, kteří hráli Luka Skywalkera a princeznu Leiu v původní trilogii. Jejich zájem je nicméně o něco pochopitelnější, neboť - na rozdíl od Forda - po SW nic lepšího nezažili.
Carrie Fisher, Mark Hamill, Harrison Ford
Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje | 1977/1997 20th Century Fox
Návrat klasického tria každopádně není nepravděpodobný. Hollywood tímto způsobem již nějakou dobu navazuje (viz Jeff Bridges v TRON: Legacy 3D /2010/ nebo Leonard Nimoy v novém Star Treku /2009) a je to ten nejjednodušší způsob, tak novou látku přiblížit fandům původního fenoménu.
Za zmínku stojí ještě jeden drb: Možná jste zaznamenali, že před týdnem opustil Matthew Vaughn režii dalších X-Menů. No a prý za to může právě Epizoda VII nových Star Wars, na které by se Vaughn rád podílel. Je to snová představa, že by fenomén vzkřísil režisér pecek Hvězdný prach (2007), Kick-Ass (2009) a X-Men: První třída (2011). Držme jí palce.
Víte že...
... původně chtěl Lucas natočit film o Flashi Gordonovi? Protože ale nezískal práva, musel si sám něco vymyslet. A tak, milé děti, vznikly Star Wars.