George Lucas neblafoval: Seknul s filmem, prodal Lucasfilms a v roce 2015 nás čeká Epizoda 7! (+ VIDEO)

George Lucas neblafoval: Seknul s filmem, prodal Lucasfilms a v roce 2015 nás čeká Epizoda 7! (+ VIDEO)
George Lucas
A nezůstane jen u Epizody 7. Pokud vše půjde, jak má (=jestli sedmička vydělá… což vydělá), máme se každé další dva roky připravit na nový film z tohoto universa. V plánu je minimálně nová trilogie, můžete si ale klidně vsadit na všechnu Sílu světa, že u pouhých tří dílů u Disneyho nezůstanou.
lucas-neblafoval-seknul-s-filmem-prodal-lucasfilms-a-v-roce-2015-nas-ceka-epizoda-7
George Lucas
"Posledních 35 let bylo jednou z mých největších radostí to, že jsem sledoval, jak Star Wars ovlivňují další a další generace. Nyní nastal čas předat značku do rukou nové generace filmařů. Vždycky jsem věřil, že mě Star Wars přežijí a že je důležité, abych se fenoménu vzdal ještě za svého života. Jsem si jistý, že Lucasfilms bude pod novým vedením Kathleen Kennedy žít ještě dlouho a ovlivní další generace. Disneyho dosah a zkušenosti dávají Lucasfilms šanci dát sérii nový, svěží směr v rámci filmů, televize, interaktivních médií, zábavných parků, zábavy i spotřebních produktů,“ řekl Lucas k prodeji své společnosti.

George Lucas a Kathleen Kennedy o budoucnosti Star Wars

Půjdou u Disneyho tak daleko, že přemluví herce z původní trilogie k návratu? Na takové spekulace je zatím dost času a nepochybně nás bude studio v následujících měsících hojně zásobovat jednou novinkou za druhou. Hlavní je, že se Lucas odhodlal předat značku někomu jinému. Upřímně, série to potřebovala. Je také otázkou, jestli u Disneyho využijí i to, že nyní vlastní práva i na Indiana Jonese. Slavný archeolog nepochybně neřekl poslední slovo a právě Lucas je důvodem, proč na pětku již dávno nedošlo.
lucas-neblafoval-seknul-s-filmem-prodal-lucasfilms-a-v-roce-2015-nas-ceka-epizoda-7-1
Pokud patříte mezi ty, kteří se obávají Star Wars "Made by Disney", určitě vás potěší potvrzení, že Lucas nadále zůstává u série jako odborný konzultant.
Jeden z nejvýznamnějších milníků filmové historie je každopádně tady. Máte z něho radost, nebo se bojíte o osud Star Wars? Diskuzi nechť započněte!