Trailer: Ve svém nejdivočejším filmu bude mít na sobě Nicolas Cage přidělané bomby

Trailer: Ve svém nejdivočejším filmu bude mít na sobě Nicolas Cage přidělané bomby
Nicolas Cage v Prisoners of the Ghostland (2021) | XYZ Films
Herecká kariéra Nicolase Cage je na tom v posledních letech tak, že praktický každý nový projekt, v němž se má objevit v jedné z hlavních rolí, stojí fanouškům bizarních filmů a seriálů za pozornost. Z těch nejzajímavějších (a relativně kvalitních) jmenujme např. halucinogenní artový horor Mandy - Kult pomsty, lovecraftovský sci-fi horor Barva z vesmíru, nezvyklý dokumentárně-komediální seriál Dějiny nadávání či čerstvé drama Pig. Nyní přichází s další extravagantní novinkou, kterou sama oscarová hvězda označuje za nejdivočejší film, na němž kdy pracovala.
Trailer:
Prisoners of the Ghostland
V Prisoners of the Ghostland musí Cageova postava, jíž je notoricky známý zločinec, zlomit kletbu, aby tak zachránil unesenou dívku (Sofia Boutella), která záhadně zmizela. Velký háček je v tom, že když svůj úkol nesplní, roztrhají ho na kusy bomby, které má přidělané na svém těle...
Zápletka japonsko-amerického akčního thrilleru zní správně šíleně a brakově a totéž slibuje i první upoutávka, v níž samotný Cage působí překvapivě docela normálně. Zato kulisy postapokalyptického Japonska, v němž nechybí samurajové a spousta dalších podivných existencí, které se mezi sebou nezřízeně mordují, už úplně běžně určitě nevypadají. Zatím to celé připomíná hodně zvláštní mix Šíleného Maxe a kultovní japonské vybíjené Battle Royale, v tuto chvíli je ale dost těžké předvídat, co přesně z dalšího Cageova bláznivého filmu nakonec vyleze.
Zda se Prisoners of the Ghostland dostanou do našich kin zatím není známo, osobně bych s tím ale moc nepočítal.