Snad poprvé v kariéře vypadá Leonardo DiCaprio skutečně staře. První fotka ze Scorseseho novinky Killers of the Flower Moon je venku

Snad poprvé v kariéře vypadá Leonardo DiCaprio skutečně staře. První fotka ze Scorseseho novinky Killers of the Flower Moon je venku
Leonardo DiCaprio | Paramount Network
Jelikož se děj snímku odehrává ve 20. letech minulého století, je Leonardo náležitě dobově ustrojen a učesán a nutno uznat, že snad poprvé v kariéře vypadá DiCaprio skutečně staře.
Zabijáci rozkvetlého měsíce
Zabijáci rozkvetlého měsíce | CinemArt
Ve dvacátých letech byli za záhadných okolností zabíjeni členové kmene Osagů, vražd přibývalo, a tak se do vyšetřování pustila FBI v čele s šéfem J. Edgarem Hooverem. Rolí jednotlivých agentů FBI se ujmou Jesse Plemons, Pat Healy a Tatanka Means. Robert De Niro a Leonardo DiCaprio si zahrají Williama Halea a jeho synovce Ernesta Burkharta - vrahy, kterým šlo o získání pozemků Osagů, pod nimiž se nacházela naleziště ropy a kterým se podařilo mezi lety 1921 a 1925 odstartovat organizované masové vraždění těchto amerických indiánů.
Od roku 1921 do roku 1931 bylo zabilo přes šedesát lidí, skutečné číslo už se ale zjistit nepodaří, neboť v této době zahynulo mnoho dalších Osagů za záhadných okolností, u kterých nebylo možné vyloučit cizí zapříčinění, ale ani ho dokázat.