Martin Scorsese to opět dokázal a ovládl letošní Oscary!

Martin Scorsese to opět dokázal a ovládl letošní Oscary!
Martin Scorsese | Paramount Network
O žhavém vystoupení Jennifer Lopez a Shakiry na letošním Super Bowlu se mluvilo po celém světě a rodiče se na sociálních sítích baví tím, jak sdílí reakce svých adolescentních potomků. Předávání Oscarů nezůstalo pozadu.
Nutno uznat, že kameramani mají viditelně s ohledem na předávání cen pech na to, koho při daných chvílích zabrat. Pokud jste viděli úvodní projev Rickyho Gervaise na Zlatých glóbech, kde kritizoval vzdělanost některých hollywoodských hvězd, neunikla vám jistě rozpačitá reakce Toma Hankse, který zrovna patří mezi ty vzdělanější jedince a daná hláška ho mohla urazit. Během oscarového večera zajela kamera během překvapivého vystoupení Eminema na režiséra Martina Scorseseho. A nutno uznat, že slavný autor nevypadal, že by se bavil, naopak celý internet nyní diskutuje o tom, že si dal během rapperova vystoupení šlofíka.
A i kdyby, ani se nedivím; Eminem není ani můj šálek kávy a to jsem o dost mladší. Navíc tu jde o zábavu, nějaký ten šlofík může být někdy zábavnější než to, co se děje na pódiu. Na zasedání vlády je to ale asi větší problém. :-)