Loki: V seriálu o prohnaném bohovi se možná objeví stará známá z Thora

Loki: V seriálu o prohnaném bohovi se možná objeví stará známá z Thora
Thor: Temný svět (2013) | Walt Disney Studios
Herečka Jaimie Alexander ztvárnila v prvním a druhém filmu o Thorovi postavu Lady Sif. Ta byla členkou družiny asgardských hrdinů, se kterými bůh hromu přátelil. Ve druhém díle jí byl dán o něco větší prostor, zejména kvůli tomu, aby mohla pořádně žárlit na Thorovu lásku Jane Foster, ztvárněnou Natalií Portman. Když však ve třetím díle strašlivá Hela většinu členů družiny zdecimovala, Sif nebyla přítomna. Vděčí za to právě samotnému Lokimu, který byl v té době v přestrojení za Odina. Ten Sif nechal z Asgardu vykázat. Následně byla i jednou z obětí, které Thanos ve třetím dílem Avengerů nechal smazat z existence, později se ale navrátila, aby mohla bojovat v závěrečné bitvě proti šílenému titánovi a jeho posluhovačům.
Vypadá to ale, že postava by se mohla objevit v připravovaném seriále Loki, který se zaměří na Thorova lstivého padoušského bratra, ten se ostatně stal miláčkem mnohých marvelovských fandů. Seriál se totiž natáčí v Atlantě. A herečka nedávno zveřejnila na svém Instagramu příspěvek, ve kterém odhalila, že do Atlanty letí. Možná si řeknete, že to ještě přeci nic neznamená. Možná tam letí na pouhý výlet, případně se jen podívat na samotné natáčení. Herečka ale na konci svého příspěvku napsala pouze jediný hashtag – „work“. Už jen kvůli tomu by byla opravdu neskutečná náhoda, kdyby do Atlanty jela kvůli něčemu úplně jinému.
Přítomnost její postavy by v seriálu byla určitě vítána, přeci jenom už toho spolu prožili mnoho. Seriál by si i mohl dát čas více rozvinout její charakter, na což bohužel ve filmech nebyl příliš čas.
loki-v-serialu-o-prohnanem-bohovi-se-mozna-objevi-stara-znama-z-thora
Lady Sif | Walt Disney Studios