Uvidíme Thora v novém Šíleném Maxovi? Spin-off kultovní postapokalyptické série hlásí první herecké přírůstky!

Uvidíme Thora v novém Šíleném Maxovi? Spin-off kultovní postapokalyptické série hlásí první herecké přírůstky!
Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) | Warner Bros.
Pět let od premiéry fenomenálního Šíleného Maxe to konečně naplno vypadá, že další film z tohoto specifického kinematografického světa je definitivně na cestě. Tentokrát však nepůjde o klasické pokračování, ale o prequel právě Zběsilé cesty, jejíž hlavní hrdinkou bude mladá Furiousa, kterou původně ztvárnila Charlize Theron.
Charlize Theron
Šílený Max: Zběsilá cesta | Warner Bros.
Dvacetiletou Furiousu si v připravovaném snímku zahraje Anya Taylor-Joy, známá z filmů jako Čarodějnice, Rozpolcený nebo ze seriálu Peaky Blinders - Gangy Birminghamu. Větším překvapením je však obsazení Chrise Hemswortha, jenž je v současnosti celému světu znám především jako představitel komiksového Thora. Třetím oficiálně obsazeným hercem je Yahya Abdul-Mateen II, který se objevil například v Aquamanovi nebo v oceňovaném seriálu Watchmen. Jaké role si Hemsworth a Abdul-Mateen II zahrají, zatím není známo. Režírovat bude opět George Miller, režisér a duchovní otec celé série.
Anya Taylor - Joy
Dámský gambit | Netflix
Toma Hardyho, jenž v ikonické titulní roli po prvních třech dílech vzniklých převážně v 80. letech vystřídal Mela Gibsona, tedy tentokrát na 99 % neuvidíme. Charlize Theron pravděpodobně také ne, nicméně nějaké stylové cameo třeba na úplném konci filmu by fanoušky určitě neurazilo...
Charlize Theron, Tom Hardy
Šílený Max: Zběsilá cesta