S Kinoboxem zdarma do kina. AVA: Bez soucitu aneb Sexy vražedkyně v nesnázích

S Kinoboxem zdarma do kina. AVA: Bez soucitu aneb Sexy vražedkyně v nesnázích
AVA: Bez soucitu | BontonFilm
AVA: Bez soucitu
Oficiální text distributora: Ava je zatraceně sexy a setkání s ní přežije jen málokdo. Ava je výjimečně dobrá nájemná vražedkyně, která pro tajnou organizaci likviduje zadané lidské cíle. Dostává ty nejvybranější úkoly - obvykle kravaťáky z vysokých kruhů byznysu. Ava pracuje bez soucitu rychle, čistě a nenápadně v různobarevných parukách, chic kalhotových kostýmech nebo v elegantních večerních šatech. Po jedné zpackané akci se ale všechno nebezpečně změní. Organizace, pro kterou pracovala, potřebuje zahladit stopy. Oficiálně se má ukrýt, vzít si volno a dopřát si odpočinek. Neoficiálně ji šéf organizace chce poslat na odpočinek navěky a zcela bez soucitu vypíše Avu jako cíl k likvidaci.
Akční thriller AVA: Bez soucitu není film chladných a bezchybných superhrdinů. Na Avu se valí nebezpečí ze všech stran. Stejně jako hrdinky filmů Atomic Blonde (2017) nebo Anna (2019) si musí poradit se zástupy hrdlořezů. K tomu ale bojuje i se svou rodinou a sama se sebou a svými démony.
V titulní roli vražedkyně Avy se představí Jessica Chastain (30 minut po půlnoci, Černobílý svět). Dále hrají Colin Farrell (Gentlemani, Humr) a John Malkovich (V kůži Johna Malkoviche) v úlohách jejích (bývalých) kolegů. Snímek natočil Tate Taylor, režisér thrilleru Dívka ve vlaku (2016) nebo dramatu Černobílý svět (2011).Snímek AVA: Bez soucitu je tuzemským divákům přístupný od 15 let. (Bontonfilm)
Jessica Chastain
AVA: Bez soucitu | BontonFilm
Chcete se na film AVA: Bez soucitu dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce se uskuteční již tento čtvrtek 6. srpna ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (19:20), Teplicích (19:00) a Olomouci (18:40). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Bontonfilm, která snímek do kin přináší.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Teplice, Premiere Cinemas Olomouc.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 6. srpna ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
UPOZORNĚNÍ COVID 19
Tuzemská kina promítají do 100 diváků v sále bez nutnosti mít na ústech roušku (či jinou ochranu dýchacích cest). Pro všechny případy si ale radši ochranu obličeje s sebou na projekci vezměte. Děkujeme.
AVA: Bez soucitu
Colin Farrell
AVA: Bez soucitu | BontonFilm