Poslední velká komiksová jízda letošního roku. Pojďte zdarma na premiéru Ligy spravedlnosti

Poslední velká komiksová jízda letošního roku. Pojďte zdarma na premiéru Ligy spravedlnosti
Liga spravedlnosti
Liga spravedlnosti
Liga spravedlnosti
Liga spravedlnosti slibuje dobrodružnou akční fantasy podívanou inspirovanou slavnými sešity vydavatelství DC Comics. Na jednom plátně se vedle sebe objeví Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Lois Lane (Amy Adams), Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), Flash (Ezra Miller) nebo Lex Luthor (Jesse Eisenberg).
Tvůrci snímku, který spadá do DC Extended Universe, tedy přímé konkurence Marvel Cinematic Universe, si od jeho uvedení hodně slibují. Bližší informace drží v tajnosti, první recenze Ligy spravedlnosti mohou novináři zveřejnit až ve čtvrtek 16. listopadu v den tuzemské premiéry.
Velkofilm vznikal pod režijní taktovkou Zacka Snydera (300: Bitva u Thermopyl, Strážci, Muž z oceli), který se ze závažných rodinných důvodů jeho dokončení nezúčastnil. Ligu spravedlnosti dotáhl Joss Whedon, na čemž je pikantní fakt, že je autorem několika úspěšných marvelovských filmů (Thor, Avengers, Avengers: Age of Ultron).

Liga spravedlnosti: Trailer

Liga spravedlnosti: trailer | Vertical Entertainment
Pojďte zdarma na KINOBOX PREMIÉRU nové komiksovky Liga spravedlnosti, která se uskuteční již tento čtvrtek 16. listopadu ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (19:20), Teplicích (18:30) a Olomouci (20:00). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment CZ, která snímek do kin přináší.
Jason Momoa
Jason Momoa
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazení z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve středu 15. listopadu v 19:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.