Profilový obrázek

MarekTulen

Tulenisko Smradlave

Komentáře 50

Od nejnovějších
  1. Pět nocí u Freddyho
    Pět nocí u Freddyho (2023)
    3
    Nepůsobí to zrovna nějak špatně oproti mnohem horším herním adaptacím, ale na legendární fnafko to prostě je zatraceně málo. Možná kdybych neznal hru, by jsem měl nějaký pocit že se to rozjede, že čekám na něco z čeho se stane skvělý horor. Bohužel jsem po pár minutách poznal že to nebude takové jak jsem si to představoval a jak jsem se na to těšil. Tahle hra je prostě něco co je scary, jumpscarové, výborná hororovka, ale tento film? Kde je ta fnaf atmosféra.. natahovaná nuda, u které jsem jen čekal až skončí. Aspoň že na konci to bylo trochu poutavé a zahráli nostalgický fnaf song.
  2. Milé dítě
    Milé dítě (2023)
    7
    Ano, Němci tu zas ukazují že tyhle seriály jsou jejich. Naprosto parádní, ať už skvěle napínavý příběh, výborně napsané a zahrané postavy nebo perfektní soundtrack. Je to zajímavé, temné, dramatické a mohl bych jmenovat do nekonečna, tenhle seriál mě chytil a nepustil. Vážně povedené dílo. Škoda že ke konci to ztratilo tempo, ale i přesto to mohu jen a jen doporučit.
  3. ONEMANSHOW: The Movie
    ONEMANSHOW: The Movie (2023)
    7
    Film reálně nebyl špatný. Dost jsem si užil jeho provedení a nápady, samozřejmě je to film, a jak sám Kazma uvedl, nebral ho vážně. Film působí jako kdyby se právě natáčel, několikrát v něm bylo řečeno že jsou ve filmovém světě a nic tu není zakázané. Celé to bylo k tomu aby mohla vzniknout další soutěž.. To mě osobně celkem vadilo, ale když si to že to je jen návod na soutěž a až přehnané momenty z hlavy dám pryč, dá se to v pohodě zkouknout a i užít. Nemohu tomu dát míň než 7/10, když si z kina odnáším tak nevzácný suvenýr :D
  4. Želvy Ninja: Mutantí chaos
    Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023)
    6
    Nemusím Želvy Ninja, ale tady mě ze začátku překvapovali, bavili a já si říkám, to nic co má dneska originální animaci nejde pokazit ? Řekl jsem to předčasně a film začal zpomalovat, odbíhat z tématu k tématu a v příběhu jsem se totálně ztrácel. Mutantí chaos vzali fakt doslovně a ke konci jsem nevěděl co se děje, a to jsem fakt velký fanda chaos her a filmů. I tak je to skvělá jízda s parádní animací, kterou byste měli letos vidět
  5. Wham!
    Wham! (2023)
    8
    Krásný dokument o Wham! Ukazuje jejich příběh, nahlíží do daleké minulosti a podniká záběry z osmdesátek, což se parádně sleduje a i když je neznáte, jen obraz vám navodí nostalgii. Vše završeno s pár zbytečnými scény, které ale naplnili to, aby jste celou dobu vnímali děj. Konečně poznáme kdo doopravdy jsou, a za mě se tu i jejich nejlepší fanoušek dozví spoustu nových věcí.
  6. V pasti: Barcelona
    V pasti: Barcelona (2023)
    3
    Temná horrorovka se zajímavým nápadem a nápaditými scény, které ale chybí jedna z hlavních věcí, a to příběh, film si totiž jen hraje na to že u něho je příběh, ale jak u klasické netflixovky skáče od tématu k tématu. Z nějakého důvodu mě film ani nějak nezajímal a nebavil, když jsem si myslel že mě to už chytá a ponořil se do děje, rychle jsem se vynořil s pocitem, jde to takhle podělat ?
  7. The Covenant
    The Covenant (2023)
    6
    Dost napínavý, rychle měnící se válečný film, který není katastrofa a chápu proč se lidem líbí, ale já musím něco malého vytknout. Film tu strašně hraje na emoce, a to až přehnaně moc, až to ke konci už emoční není. Trochu víc bych zapojil akci než jen smutnou, dramatickou hudbu. The Covenant je ale něco co jsme tu dlouho neměli, teda aspoň v takovém podání.
  8. Tetris
    Tetris (2023)
    8
    Na první pohled by mě nenapadlo, že hra jako Tetris bude skrývat takový příběh. Ne o jeho vzniku, ale o tom, jak se rozdistribuoval do celého světa. Perfektní, dynamická režie, originální nápady. Bavilo mě to od začátku do konce. Takhle má vypadat v dnešní době natočené čiré dobrodružství. 8 bitové vizuální prvky pak dodávají filmu na nápaditosti a všechno ostatní je k tomu naprosto poctivě odmakáno – hudba, herecké výkony, socialistická atmosféra osmdesátkové Moskvy. K tomu se dozvíte i pár insider informací z vývoje počítačových her. No, co víc si fanoušek počítačových her má přát?
  9. Tchán s tchyní jsou psanci
    Tchán s tchyní jsou psanci (2023)
    8
    Kurva konečně skvělá akční komedie u které se zasmějete, která stojí na vlastních nohou a nemyje si z ničím hubu. Dlouho tu nebyli akční scény v tomto podání, a jsem rád že se po dlouhé době mohu zase zasmát jen například nad tím, že u akce furt mluví sprostě. Tohle tu chybělo a jsem rád že to někdo obnovil. Shrek! :3
  10. Strážci Galaxie: Volume 3
    Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
    9
    Poslední díl trilogie Strážců Galaxie jsem si brutálně užil, a na to že to je od Marvelu po Endgamu, což moc dobrých filmů po Endgame nebylo od Marvelu, tento se jim povedl. Mohl za to skvělý režisér James Gunn, který věděl jak udělat dobré strážce, stejně jako první a druhý díl se mu povedl i tento a na každé postavě mu prostě záleželo. Vybrat zrovna postavu Rocketa, o kterém bude vlastně celý film, byl výborný nápad. Minulost Rocketa mě v určitých situacích dovedla až k slzám a nezmizí mi to jen tak z paměti jako celý film. Humor, akční stránka a smutné momenty, má to zkrátka všechno potřebné. Když jsem viděl že film má 150 minut, bál jsem se že se v kině budu nudit a rozhodně nenudil, topovka a podle mě jeden z nejlepších filmů z Marvelu, James Gunn mi v něm bude chybět. <3
  11. Strašidelný dům
    Strašidelný dům (2023)
    7
    Strašidelný dům má hodně co by se dalo vylepšit, ale za mě se jedná o parádní filmík s pár komediálními scény, které dokážou zabavit. Herci vybraní naprosto skvěle, postavy napsané výborně a soundtrack, který do takovéhoto filmu sedl snad víc než měl právo sednou. Příběh mě dosti zaujal a jediné co tak mohu vytknout je, že ze začátku je to trochu natahované. Jednoznačně doporučuji.
  12. Spider-Man: Napříč paralelními světy
    Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023)
    9
    Po prvním Spider-Man: Paralelní světy jsem se na tohle opravdu těšil. Poprvé když jsem to viděl jsem měl smíšené pocity, po rekapitulaci a opakovaném zhlédnutí mohu říci, že tohle je další animovaná bomba. Svižný, zábavný a extrémně kreativní Spider-Man, u kterého si užíváte každou sekundu. Narážka na snad nejznámější Spider-Man meme, tolik Spider-Manů pohromadě jsem snad v životě neviděl a Spider-kočka nebo Spider-dinosaurus, no o tom se mi mohlo tak maximálně zdát ve snu. Miluji chaos scény, a pojďme narovinu říct že Moralesuv útěk před Spider-Many by jsme museli vidět tak stokrát aby jsme se v něm viznali. Miluji to i přes ten otevřený konec, který mě teda ale jako fakt hodně nasral, pokusím se udržet a nezkritizovat dílo jen kvůli konci. S nedočkavostí na třetí díl nevydržím. <3
  13. Rychle a zběsile 10
    Rychle a zběsile 10 (2023)
    6
    Rychle a zběsile 10 je venku a já musím říct že mám smíšené pocity. Já jsem fanoušek chaosu, a ten ve fast a furious je, takže já si užívám každý díl, a to i devítku. Záporák mi tu nesedl, některé akční scény byli dobré a některé zase ne, nelogické momenty jsou tu už zvykem. Bohužel je to jen jedna třetina finále, takže to má otevřený konec, a skončilo to pěkně hnusně, uprostřed boje, když se do toho divák zrovna ponořil. Těším se i tak na další díly a tohle.. tohle rozhodně nebyl nejlepší díl Rychle a zběsile ságy, ale i tak zabaví. :)
  14. Rachel Stoneová: Sázka na Srdce
    Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023)
    3
    Nevím jak a proč to Netflix dělá furt dokola, když vidí že to nemá takový úspěch. Film není špatný, ale na to že to je už několikátý akčňák na tento styl, který ničím nepřekvapuje a je to jen další podprůměrná Netflixovka, je to v celku už nuda. Jediné co mohu pochválit je ten výborný soundtrack a Gal Gadot. Na to že film furt běží v reklamách v televizi, to zkrátka taková chuťovka není..
  15. Ostrov
    Ostrov (2023)
    7
    Za mě tohle nebylo vůbec špatné. Krásný dobrodružný film s perfektním prostředím, je něco u čeho se za mě nudit nebudete. Sice ano, vytknout tomu můžu jen to že hodně věcí tu je nevysvětleno a že skoro jediná komunikace mezi Richardem a Alicí je hádání se. Film mohl ale být o hodně lepší, ale je to začátek, Česko tu teď experimentuje, a na začátek dobré, konečně to není klasik příběh s rodinou někde ve městě ale putujeme na ostrov a nebo do drama světa Vědmy, jen tak dál.
  16. Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul
    Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul (2023)
    5
    Jake Paul je legenda a dokument o něm je výborný, který vás rychle zaujme a ponoříte se do tohohle s pocitem že se tohle nemůže posrat. Co mě tu ale mrzí je že hlavní pointa je box, nic proti němu nemám ale celý dokument o šíleném Jake Paulovi, který zažil takových spoustu věcí, které tu jednoduše nejsou a tu se ze začátku mluví chvíli o YouTube a potom hned box. Ano, mělo to být o tom jak se z YouTubu dostal k boxu (to je splněno), ale však to má jen lehce přes hodinu, mnohem víc bych rozvinul jeho život a neskákal hned k tomu co v dnešní době dělá nejlíp.
  17. Nejhlubší nádech
    Nejhlubší nádech (2023)
    7
    Dokumenty nejdou moc pokazit a většinou se z toho něco dozvíte, právě naopak jde z toho udělat naprosto senzační bombu, kterou by si měl pustit každý. Tohle není bomba, ale je to za mě krásně udělaná podívaná, s výborným visuálem, správně okomentovaný a rozhodně naučný o potápění. Není zbytečně natahovaný a tak si můžete užít ten Nejhlubší nádech, který jste kdy viděli.
  18. Medvěd na koksu
    Medvěd na koksu (2023)
    7
    Konečně jsem se k tomu dostal, tak jsem se na tento film těšil a furt jsem ho odkládal. Už při traileru jsem věděl že to bude dost dobrý film, a taky byl. Mě se teda líbil, nebral jsem to tak moc jako komedii, aj tak jsem se u několika scén dost nasmál. Říkám to už několikrát, humor máme každý jiný a je hodně lidí, kterým se to nelíbilo. Poprvé jsem si říkal, že je to dobrý nápad, a pak zjistím že to je podle skutečné události, oh shit.. hned jsem se na film těšil více. :D Zpracování mi přišlo dost fajn a hudba která do toho hrála, je hudba která tomuto úplně že sedla. Jediné co musím zmínit je že některé postavy (většina) byli dost nudné a absolutně tam neseděli. Ale i tak, doporučuji. <3
  19. Matka
    Matka (2023)
    5
    Tak tohle je přesný opak Vyproštění, tam byli akční scény na jeden záběr, tady se při první akční scéně změní každou sekundu. Proč jsem to vůbec srovnával s Vyproštěním? Je to kvůli tomu že mi prostředí přišlo dost podobné a v podstatě oba dva někoho zachraňovali. Musím říct že příběh zajímavý a to samé i zpracování. Není to topovka, ale dá se to, doporučuji.
  20. Láska přes okno: Dálka
    Láska přes okno: Dálka (2023)
    1
    První díl ještě šel, nebyl zázrakem, ale dal se. Co ale předvádělo tohle, to opravdu nevím, reálně tohle byla extrémní nuda, kromě pár minut pohřbu nebo hry s flaškou, tu ze celých skoro dvou hodin, byla vše jen a jen nuda. Kam se poděl příběh? Však jen jeli k moři, to je vše, nic víc a nic míň. Ze žánrů, které to má, to splňuje jen romantický, a to i tak nic moc, nevím kam se poděla komedie nebo drama. Nedoporučuji.
  21. Lapač duší
    Lapač duší (2023)
    5
    Lapač duší má krásný visuál a to snad dneska už každá Netflixovka, takže nic neobvyklého, ale takovou kritiku bych tomu taky nedával. Filmoš má něco do sebe a dokáže v některých místech dost zabavit, ukáže pár ohraných prvků, ale i přesto má dost vynikající prostředí, nápaditý příběh nebo zajímavý a v některých místech i hororový soundtrack. Prostě další Netflix akčňák, světe div se že se to lidem nelíbí.
  22. Kdo je tady vrah?
    Kdo je tady vrah? (2023)
    6
    No dobře, odeberme to že to má být komedie, což rozhodně není a pokusy o to aby byla akorát narušují celý film. Jinak je to za mě fajn blbost s parádními nápady, soundtrackem nebo perfektními prostředí. Příběh tu moc teda není, ale jak říkám, k takovým filmům příběh není ani potřeba (bylo by to lepší ale budiž), stačí když aspoň trochu dokáže zabavit.
  23. John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    8
    John Wick je furt to samé dokola, teda to si aspoň na první pohled člověk myslí, stačí se nad těmito filmy zamyslet a nabízí úplně něco jiného. Chad Stahelski u každého dílu zvládl udělat parádní akční jízdu, ve skvělém prostředí a s vynikajícím, doplňujícím příběhem, který letos moc nevidíme. Jediné co mohu vytknout je stopáž, k takovému akčňáku se to prostě nehodí.
  24. Gran Turismo
    Gran Turismo (2023)
    5
    Gran Turismo je krásný film, provedení je fantastické, má to skvělý příběh, výborné herce a tak dále. Problém u tohoto je takový, že se to furt opakuje, film ničím nepřekvapuje a na tento styl jsme tu měli už řadu filmů, vlastně možná jen tím že je to podle jiné skutečné události, podle hráče, jinak to ničím nevyniká. Jedná se o průměrnou jízdu a jednoduše filmy o závodění jsou tu i mnohem, mnohem lepší.
  25. Dívka a moře
    Dívka a moře (2023)
    8
    True Spirit je krásný film, který mě sice ničím nepřekvapoval, ale něco mi předal. Dobrodružné drama, které má jak výbornou hudbu, visuál, postavy a příběh, má i něco do sebe a za mě to mohu doporučit každému, kdo jde za svým snem, ať jsou před ním jakékoliv překážky nebo pocit ukončit to za čím jste si šli tu celou dobu, dá se to překonat a zjistíte na čem vám skutečně záleží.
  26. Creed III
    Creed III (2023)
    4
    Za mě je to už ohrané a furt to samé, Rocky tu byl skoro před 50 lety, a návrat Creeda byl mimořádný, ale teď to ničím nepřekvapuje a jednoduše sledovat devět dílů o tom jak týpek boxuje a přitom vidíme jeho stejné a už ohrané trable v reálnem životě mě už celkem nudí. Jak jsem zmínil Rockyho je to samozřejmě furt i Sylvester Stallona série a odstranit ho z tohoto bijáku taky nějak nepomohlo tomu abych si to užil, a i když někomu odchod přišel dobrý, mě tam Stallone prostě chybí.
  27. Cool Girl!
    Cool Girl! (2023)
    3
    Tak konečně je Cool Girl! na streamovací platformě Netflix a mohu si užít tento nenáviděný skvost. Řekl bych ale že si tohle takové hodnocení nezaslouží, ano není to zázrak, není to zábavné a vtipy neboli pokus o komedii se z toho stává tak maximálně kandidát na nejhorší komedii. Přesto mě přišlo, že to má zajímavý příběh (néé zábavný, jen zajímavý), a za konec s parádní akční scénou, které na české poměry dost dominuje, je to dílo které by nemělo mít takovou kritiku, ale taky ne síň slávy. Jestli tohle budete brát jako film na kterým se jdete zabavit a užít si spoustu směšných momentů, dáte tomu asi pravděpodobně odpad!
  28. Black Clover: Meč Krále čarodějů
    Black Clover: Meč Krále čarodějů (2023)
    6
    Další film co si pouštím jen kvůli tomu že je to novinka na Netflixu. Film má výborný soundtrack, skvělé bojové pasáže (většinou), ale i tak tomu musím něco vytknout. Příběh pro mě byl absolutní nuda a dialogy mě extrémně nudily, a ani nevím proč je toto zařazeno do žánru komedie, u jiných filmů je aspoň pokus o komedii, tu nebylo nic, vůbec nic vtipné, ani trapná hláška která měla vyznít jako komedie, a je to v tomto žánru, really? Animace mi v některých částech přišla divná a sekavá, ale to jen takový detail, čeho si nemusíte ani všimnout. Ale jak jsem říkal, boje a soundtrack na jedničku!
  29. Ant-Man a Wasp: Quantumania
    Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
    7
    Já jsem fakt jiný nebo nevím, jak je možné že předchozí Ant-man filmy (které jsou tak oblíbené), se mě moc nelíbili a ten nejhorší díl Ant-mana (pro někoho i nejhorší Marvel film), se mi líbil nejvíc? Četl jsem nespočet recenzí abych pochopil proč je tohle tak hejtované, a došel jsem k závěru, že nevím co semnou je. Prostě se mi to líbilo, ať soundtrack, příběh, akční momenty nebo nové postavy, má to pro mě všechno co má mít dobrá Marvelovka, takže rozhodně doporučuji. <3
  30. Flash
    Flash (2023)
    7
    Čekal jsem úplně něco jiného, než jsem od nového Flashe dostal. Tolik skvělých nápadů, které by mě ani nenapadli, s krásným visuálem prostředí a soundtrackem, který sem rozhodně sedl. Příběh mi nepřišel tak zajímavý, ale akce tu bylo tolik, že jsem to ani nevnímal. Film by mohl ale i občas brzdit, všeho moc škodí a za mě to bylo už trochu i přeplácané, ale pokud nehledíte na detaily, tak vám tohle rozhodně vadit nebude.
  31. Vědma
    Vědma (2023)
    6
    No tak Česko zkouší nové nápady a lidi tohle tak kritizují, ano není to dobré, není to povedené, ale jak jsem říkal při Ostrovu je to jen začátek a zatím tyto nové české experimenty mají aspoň něco do sebe, takže si to tolik kritiky nezaslouží. Má to zajímavé nápady, spojitosti, jeblé postavy, nové efekty a krásný visuál, to je vše co mohu pochválit. Nezajímavý příběh, nudné dialogy a natahování jednotlivých dílů je někdy na zabití. Nevím mi lidstvo jsme fakt divné, podle hodnocení vidím že lidi chtějí zase staré, ohrané, plné klišé a už i nehumorné komedie, kterých tu za poslední léta je fakt hodně, tak podpořte i něco nového, každý jste nezačínali hned jako profesionálové.
  32. Oppenheimer
    Oppenheimer (2023)
    8
    Oppenheimer stojí na vlastních nohou a nic tu není pokazeno, ještě aby bylo když to má na starosti Christopher Nolan, který vždy ví jak udělat strhující biják. Parádně zpracovaný příběh s doprovodem skvělým soundtrackem, výbornými postavami a herci, kteří tu jednoznačně sedí. Špatné to není ale na to jak je to perfektně hodnocené, bych tomu dal určitě míň procent. Doporučuji.
  33. Barbie
    Barbie (2023)
    3
    Nemám rád Barbie a tady to není jinak, čekal jsem že mě to třeba překvapí, ale je to to, co jsem od tohoto očekával. Za mě propadák, úplně na hovno dialogy, skoro jsem se celou dobu jen nudil a snad jediný co tu mohu pochválit je Barbie svět, který ze začátku s postavami tvoří něco, u čeho jsem neměl pochyby, vše se ale rozbilo v následujících minutách filmu. Jo a jinak Barbenheimer dokončen. <3
  34. Asterix a Obelix: Říše středu
    Asterix a Obelix: Říše středu (2023)
    7
    Po minulých slabších dílech mě tohle vtáhlo znova do správné nálady, kterou byste měli mít u Asterixe a Obelixe. Stejně přitroublí a únavný humor tu stále je, ale za to má film hodně dobrých nápadů, parádní tématiku a zajímavý příběh, což se u těchto dvou dementů často neděje. Každý díl má jiného režiséra a jsem rád že tohle režíroval a napsal Guillaume Canet, pro tohle byl dobře zvolen.
  35. Smrtelné zlo: Probuzení
    Smrtelné zlo: Probuzení (2023)
    6
    Na první pohled to působí jako upgradnutý díl evil dead, ale je to jen na oko. Postavy se tu nebrání a jednoduše konají až na poslední chvíli, aby to bylo zbytečně napínavé. Stejně tak i monstrum oddaluje smrt postav a i když si myslíme že postava bude za pár sekund mrtvá, vždy monstrum udělá něco jiného co postavu ani nějak nezraní a může pokračovat dál. Ano dá se odmyslet provedení a film si i užít, protože má hodně nových nápadů, parádní horror prostředí a krásný visuál.
  36. Mission: Impossible Odplata – první část
    Mission: Impossible Odplata – první část (2023)
    8
    Při konci celé ságy to začíná být nejlepší? Další nadupaný díl Mission: Impossible a tentokrát snad jeden z nejlepších, sice fallout válel víc, ale tohle rozhodně stojí za zhlédnutí. Výborná jízda s krásným soundtrackem, skvělým příběhem nebo excelentními akčními kousky. Další akčňák, který letos byl za mě úspěšným a některými scény dokonce pohřbil celého posledního Indiana Jonse. Prostě se nemohu dočkat druhé části.
  37. Shazam! Hněv bohů
    Shazam! Hněv bohů (2023)
    6
    Oproti prvnímu Shazamu je tohle horší, ale rozhodně to není propadák. Film má jako minule dobré nápady, zajímavý příběh, dobře vloženou hudbu nebo nové postavy tu jsou celkem fajn. Shazam se tu ale chtěl na silu překonat, což se mu moc nedaří a v mnoha ohledech je to za mě moc přeplácané Shazam! kouskama. Není tu žádná evoluce jako předtím, nic se tu nemění a jen bojují proti záporákovy, to za mě druhý díl trochu pokazil.
  38. Peter Pan a Wendy
    Peter Pan a Wendy (2023)
    1
    Film by vám měl vždy něco předat, ať už dobrý pocit nebo i něco jiného. Tady sledujeme pár postav dělající absolutní hovno, vypadá to jako kdyby někdo chytil profesionální kameru a natáčel jejich nedobrodružný život. Dialogy které tu nedávají smysl, navíc příběh je celkem zábavný tak v pěti minutách a zbytek samozřejmě nuda. Můžu tu pochválit jen ten visuál. :)
  39. Nimona
    Nimona (2023)
    4
    Film má parádní animaci a skvělé nápady, tohle rozhodně mělo potenciál, ale bohužel je to zklamání. Klasický, nepřekvapující příběh s podprůměrným soundtrackem, postavami nebo vtipnými momenty. Jednoduše skáče to od jedné věci ke druhé a člověka to po nějakých pár minutách začne dost nudit a to i když se ve filmu něco děje.
  40. Agrometal
    Agrometal (2023)
    3
    Miluji metal, to znamená že tohle jsem hned musel vidět. To co jsem viděl jsem opravdu nečekal, řada blbých, nesympatických herců, postavy napsané na hovno, a člověk se nemá ani šanci u tohoto zasmát, pokud se zasměješ, tak si reálně zrůda. :D Ale za mě se to dá, když tohle neberete jako komedii, prostě je třeba to brát jako například banda tupých idiotů si jde udělat kapelu, kvůli úplně debilním důvodům, což se jim absolutně nedaří, a předvádí takové divadlo a tolik momentů, které nemají smysl. Fakt excelentní komediální seriál, fakt neberte tohle jako komedii, děkuji. :3