Ostrov

54%
Ostrov
Během exotické dovolené se Richard a Alice, kteří tvoří manželský pár, intenzivně pohádají. Richard se chce rozvést a rozhodnou se tak pro předčasné ukončení dovolené a odlet pryč. Jejich letoun však ztroskotá a dvojice se ocitá na opuštěném ostrově, kde pro přežití a zdárnou záchranu musí maximálně spolupracovat. Je to však v jejich vztahové situaci vůbec možné a najdou si k sobě nakonec cestu zpět?



Recenze: Ostrov

Kinobox.cz
60%

Ostrov není prakticky v ničem originální, coby nenáročná komediálně romantická oddechovka s nádechem Trosečníka ale funguje, i díky nasazení herců, překvapivě dobře. A navíc pěkně prodává kulisy skutečného thajského ostrova, na němž se natáčelo. Kdo rád vyrazí na český film, návštěvy tohoto ostrova litovat nebude. Jen je třeba dopředu počítat s tím, že devadesát procent času je o dvou lidech, co se na pláži hádají/povídají si.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Další vztahová komedie s Jirkou Langmajerem, jaká to novinka.. tentokrát nehraje extra proutníka, ani to není supermacho, je to jen obyčejný znuděný manžel. Jána Plodková hraje svůj standard, osvěžením je exotická lokace a Robinsonský příběh. Romantický konec stravitelný. Na naše poměry nadprůměrná vztahová komedie.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Hele ani to nebolelo! Ostrov byl jako trhání osmiček, kterých jsem se čtrnáct dnů bál jako malé dítě, ale nakonec mě tak pěkně umrtvily, že se to dalo zvládnout. Samozřejmě, že to je prázdný film s nesympatickými postavami a překvapivě málo humorem, ale NEBOLELO TO! Ta úleva!
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Podivný mix dobrodružné a romantické komedie, kterému chybí jasná cílová rovina, především stojí na postavách, kterým je vlastně těžké přát šťastný konec. Na Thajsko se hezky kouká, Langmajer a Plodková umí hrát, Havlík řemeslo umí, přesto je ovšem cosi shnilého v Ostrově Havlíkově. Ideální záležitost pro svou cílovku, pro ty zbylé promrhaný potenciál v rámci potencionální zajímavé vztahové studie, která ovšem primárně musí zůstat až příliš vděčnou záležitostí, tím se ovšem ve finále stává spíše záležitostí nesnesitelnou.... Více zde

Dodatečné informace

Původní název:
Ostrov (více)
  • Česká republika Ostrov
  • Česká republika S.O.S do Divórcio
Premiéra v ČR:
2. 2. 2023
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch