Rachel Stoneová: Sázka na Srdce

60%
Rachel Stoneová: Sázka na Srdce
Tajná agentka Rachel Stoneová pracuje pro světovou organizaci chránící mír po celé Zemi. Jenže nyní se objevil nebezpečný hacker, který se může dostat k jejich nejdůležitější a nejnebezpečnější zbrani zvané Srdce, a to nemůže dopustit...



Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
4
Když si vzpomenu na tento film tak se musím usmívat. Příšerná hloupost. :D Gadotová není dobrá herečka a omlouvejte si ji, jak chcete. Ano, není to neherečka, ale hlavní role její výrazy jednoduše neutáhnou. A když už do hlavní postavy dáme tuto nešikovnou paní, tak zbytek se začíná sypat jak domeček z karet. Hrdinská špionážní odlehčená akčnárňa se dostala na úroveň spy kids. :D Snad bude problém i v tom, že na Jamese Bonda se žena nehodí. Ten charakter není uvěřitelný. Akční hrdinka potřebuje víc vážnosti, jinak to sklouzává do nechtěné komedie. Alias, Rytmická sekce, Lou a další fungují dobře, neboť hrdinka zažívá bolest a není primárně nadčlověk (i když fakticky je, ale to je už vlastnost žánru) a právě proto lze s lehkostí odhodit očekávání a užít si to. Rachel stojí za prd.
MarekTulen
MarekTulen
307 bodů
3
Nevím jak a proč to Netflix dělá furt dokola, když vidí že to nemá takový úspěch. Film není špatný, ale na to že to je už několikátý akčňák na tento styl, který ničím nepřekvapuje a je to jen další podprůměrná Netflixovka, je to v celku už nuda. Jediné co mohu pochválit je ten výborný soundtrack a Gal Gadot. Na to že film furt běží v reklamách v televizi, to zkrátka taková chuťovka není..
M66
M66
207 bodů
6
No agentka, taky dobrá!


Dodatečné informace

Původní název:
Heart of Stone (více)
  • USA Rachel Stoneová: Sázka na Srdce
  • USA Heart of Stone
Premiéra v ČR:
11. 8. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Přístupnost:
13+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch