John Wick: Kapitola 4

81%
John Wick: Kapitola 4
John Wick (Keanu Reeves) odhalí cestu, jak porazit Nejvyšší radu. Než se mu však podaří získat svobodu, musí čelit novému nepříteli, který má mocné spojence po celém světě. Bude to o to težší, že nová spojenectví mění staré přátele v nepřátele... (Vertical Ent.)



Recenze: John Wick: Kapitola 4

Kinobox.cz
85%

Po čtyřech letech přichází do kin čtvrtý díl asi nejočekávanějšího čistého akčního filmu John Wick. Keanu Reeves dokazuje, že pro dnešní muže s čistou duší je pozdní padesátka nová čtyřicítka a stará dobrá devítka stále slouží svým účelům. Může pouhým přidáváním téhož vznikat nová kvalita?


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Pokud by měla být tahle kapitola poslední a já doufám, že poslední bude, tak si lepší rozloučení postava Johna Wicka ani přát nemohla. Tohle je místrovstí v žánru akčního filmu a jen těžko se bude do budoucna překonávat. I přes tnastřelenou délku jsem se ani minutu nenudil a vlastně ani nebylo kdy. Po celý čas se něco děje a dívak tak vlastně vydechne až při odchodu z kina. Výborná záležitost.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Tak od filmu jsem dostal to, co jsem očekával, přepálenou akci plnou nereálných soubojů, které jsou ale skvěle zpracované. Příběh pokračuje a uzavírá kruh, je to však celé dosti zmatené a ještě více to přidává na nerealističnosti. Bohužel Keanu Reeves je ještě více topornější, než ve třetím dílu a místy to vypadá až směšně, když se pomalými pohyby vyhýbá všemu, co na něj letí. Přesto dobrá podívaná, splnilo to mé očekávání.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Série John Wick ušla dlouhý kus cesty, čtyřka poté není jen nejlepším dílem série, ale platí i za vrchol v rámci akčního filmu jako takového minimálně v rámci 21. století. Silný zážitek, který by měl do budoucna fungovat jako příručka k tomu, jak v Hollywoodu do budoucna přistupovat k akčním filmům. Díky Chade. Díky Keanu! Více zde (Viděno v kině: 2x)


Dodatečné informace

Původní název:
John Wick: Chapter 4 (více)
  • USA John Wick: Kapitola 4
  • USA John Wick: Chapter 4
  • USA Джон Уик 4
Premiéra v ČR:
23. 3. 2023
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
90 mil. USD
Tržby:
440,16 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
John Wick: Kapitola 4 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce John Wick: Kapitola 4


Podobné


Powered byJustWatch