Profilový obrázek

Smazaný uživatel

Nguyễn Khang

Komentáře 191

Od nejnovějších
  1. John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    10
    To co napsal EvilPhoenix, vystihlo to co bych já napsal. Jelikož John Wick je absolutně na topu a nemám co vytknout aaa vlastně? Tss, ani nechci nic vytknout... V pátem díle, bych možná byl při chuti více zlomenin, no podal bych to možná více na Raid styl (nejde tak o tu krev, spíše trochu drsnější bych si ještě přál, abych k té dokonalosti mohl ještě poho..t, však víte jistě co myslím). :)
  2. Kak ja vstretil vašu mamu
    Kak ja vstretil vašu mamu (2010)
    10
    Привет, to, že je to total(y) exact kopie původního HIMYM, mě totálně baví. Barney v podání Alexandra Smirnova totální máslo a když si Barnye zeptá kde má Ted костюм, tak jsem odpadnul.
  3. Grand Prix
    Grand Prix (2022)
    6
    Jako audio-(vizuální) orgie? Do ruky Braníka s velkým B, ale jen pokud máte už objednanou thajskou masáž s extra nebo full servis cenou! (hahaha). Pokud tohle splňujete, tak máte o srandičky postaráno, tak jako se o to ono snímek snažil. RAPE! 5/10
  4. Angličanka
    Angličanka (2022)
    10
    Tak nějak tomu lehce nadržuji. Emily Blunt někdy sexy, někdy extra sexy...Hugo Blick asi bude trochu podivín, proto se v některých explicitních scénách mohl trochu více vyřádit. Sumasumárům 90%.
  5. Star Wars: Poslední z Jediů
    Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
    4
    Zdlouhavé, místy nudné! Temná atmosféra prostě Star Wars sluší více, tak nač tam cpát takové useless vtípky? Chápu, že se tvůrci snaží udržet i děcka, kteří na to chodí, ale potom padá kvalita filmu, jsem zvědav jakým směrem půjde třetí díl...haha...Černoch v tomhle díle úplně nepodstatnej, i ta vietnamka, plus dalších xxx postav. Ať to natočí ve stylu Rogue one: Star Wars Story, to je jiná liga!
  6. Blade of the Immortal
    Blade of the Immortal (2017)
    8
    Bohužel bych tomu rád plyvnul plnou palbu, ale chyběl mi tam větší prožitek, city a taky procítění postav. Veliká škoda :(, jinak to byla parádní jízda, vizuálně těžká bomba, hudba a kamera hodně pěkná. Z některých scén jsem opravdu f*poval. 85%.
  7. Zabiják a bodyguard
    Zabiják a bodyguard (2017)
    10
    Tak takhle narachany becko jsem uz kurva dlouho nevidel. Humor sice sel stredni zlatou cestou, ale hlasky litaly vsude kam jste se podivali, takze o nudu urcite neslo. Akce bylo milion, takze jste nemuseli nic jineho resit. A uz dlouho jsem nevidel takhle akcniho Samuela :), ocividne mu ta role padla jako prase - bylo spise videt na vsech hercich ze je to bavilo a to je super. ALE! Co me nejvic prekvapilo? Ten R-rating!!! Co nejvic zvedne dobrej film, je ze je tam R-rating, z toho by jsi uz tvurci mohli konecne vzit priklad. Nevidim duvod proc tomu nestrelit plnou:)
  8. Baby Driver
    Baby Driver (2017)
    6
    První polovina mě doslova, ne-nudila, ale spíše mě srala. Hlavní postava mi byla fakt nesympatická, ty pohyby do muziky apod.. Ale! zničeho nic druhá polovina, mě nějak probudila a užíval jsem si R-kové scény, parádní akce - supr hlášky od Jamieho Foxxe...nevím nevím kolik tomu dát 3* nebo 4*? Pač první je fakt shit, ale druhá půlka mě vysloveně bavila na jedničku! 70%.
  9. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    8
    Nejsem zklamaný, ale zároveň jsem na to nečuměl s otevřenou hubou jako u ostatních filmů od Nolana. 80%
  10. Zásah
    Zásah (2016)
    10
    Waaat? Jako lepsi jak raid 1, 2 to urcite neni?! Ale! Tohle me fakt prekvapilo - fakt mega ultra prekvapilo. Co se tyce akci, tak ty byly supr! Pribeh je jednoduchy a primocary, coz ale od beckoveho akcnaku cekate a tak jsem si s tim nedelal hlavu. A asi dve sceny me polozili na zem. Fuj to byla jizda. Chci vic! 90%
  11. Holky na tahu
    Holky na tahu (2017)
    4
    Hodne slabe vtipy, popravde jsem se zasmal jen jednou. Ani scarlet zde netahala - jeste aby jo kdyz neni stavena na takovehle role. To i sakra velka ptakovina jako je Baywatch byla vetsi prdel.
  12. Transformers: Poslední rytíř
    Transformers: Poslední rytíř (2017)
    6
    Michael by si mel odpocinout od toho srotu a natocit nejakou stredovekou bombu, pac ten zacatek mel grady a hezky se na to koukalo. Potom zacina ani ne uplne nuda, ale 2 hodiny zmatenych scenaru apod. - samozrejme jsem si na chvili zdrimnul. Pote zacina asi pul hodinove finale, kde to melo opet koule. Jeden uzasnej efekt za druhym, vsude neco bouchalo, strilelo se atd atd. 60%
  13. Pobřežní hlídka
    Pobřežní hlídka (2017)
    6
    Potenciál to mělo určitě větší - věřím, že kdyby se toho chopil někdo jiný (lepší), mohla z toho být ještě lepší popcornová zábava. Úplně bych to nezavrhoval, jako komedie to fungovalo celkem skvěle - ale nečekejte nic extra.
  14. Wara no tate
    Wara no tate (2013)
    4
    Tak, konečně jsem to dokoukal. Od akčního filmu jsem rozhodně čekal nějaké akční scény, bohužel. Když už nějaká akční scéna byla, tak vypadala jak vytažená z hajzlu. Jinak nápad určitě super - jen škoda toho zpracování, peníze zde byly, tak proč to bylo tak suchý? BTW: ten chcípak zkurvenej měl už dávno chcípnout. Nějaké myšlení sem fakt nedával. Psychopat co prostě zabije cajta před cajtem několikrát a oni ho furt chrání? Wuut?. Prostě nechápu, rozsekal 7-leté holčice hlavu a ještě se do ní vycákal, a oni ho chrání. Zaslouží si chcípnout hned, ne ty vole, oni ho musí dotáhnout do Tokya k soudu přes celou republiku. Měl by chcípnout, ale ne kulkou do hlavy, prostě střela do koulí, poté do nohou, potom mu rozsekat nohy a ruce a nechat ho vykrvácet.
  15. Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    8
    Funguje to lépe než BvS? To určitě ano - ve všech směrech lepší a Wonder Woman mě mile překvapila - jakoby tvůrci konečně přestali dělat blbosti jako v ostatních dílech a pokusili se zadupat některé Marvelovky, což se jim i povedlo. Určitě velké plus, že to není tak pro malé kidy, jak je to u Marvelu obvyklé. 75%.
  16. Neon Demon
    Neon Demon (2016)
    6
    Já ani nevím co k tomu říct - asi jen to, ze vizualita filmu dokonalá na úrovni oralu? Asi ano, film je natolik krásný až se ve filmu nic neděje, kamera doslova famózní - ale hovno z toho. Ani jsem nestačil pochopit všechny scény, které se mi promitali před očima. Hlavní herečka se mi nelíbila. 50% PS: nedivte se mému debilnimu komentu - film me natolik zamotal hlavu, ze ani nevím jestli film je špatný nebo dobrý.
  17. Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae
    Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae (2012)
    6
    Gangsterka ne tak podle meho ocekavaji, ale zklamani zde zase nehraje roli. Co nejvice filmu podkovavalo nohy je asi sakra pomale tempo a nejvetsim minusem je, ze atmosfera byla spise z te vesele stranky:((. Filmu by na 10000000% vyhovovala temnejsi a drsnejsi stranka - jak uz z nazvu vypliva... bohuzel, je to skoda.
  18. Vetřelec: Covenant
    Vetřelec: Covenant (2017)
    8
    O dost lepší jak Prometheus, ale ne tak dobrý, aby si to zasloužilo 4*, poněvadž první díl není tak špatnej, abych tomu prdnul 2*, proto dávám Covenantovi 4*. 70%.
  19. Král Artuš: Legenda o meči
    Král Artuš: Legenda o meči (2017)
    10
    Sorry Guy Ritchie, že jsem po zhlédnutí traileru odsoudil film k těžkému shitu. No a teď k filmu - už v úvodních scénách jsem valil oči a věděl, že 2 hodiny budu čumět na plátno s otevřenou hubou a užívat si nadupané akční scény, klasické Ritchieho zběsilé střihy a kurva nadupané soundtracky. Dvě hodiny utekly jak prd a já chci víc.
  20. Ochránci
    Ochránci (2017)
    0
    Musím podotknout, že si to na nic nehrálo :D - čistej odpad, až na jednu nebo dvě? docela pěkné scénky. Sem tam se objevily nějaké cringe momenty, co se snažil na maximum zapůsobit vážně, ale totálně mě rozesmál, až se mi málem povedlo upadnout ze sedačky.
  21. Real Onigokko
    Real Onigokko (2015)
    10
    Po druhém zhlédnutí, jsem se rozhodl tomuto geniálnímu snímku změnit hodnocení na maximum! Jsou tu tedy diváci, kteří film nejspíš pochopili do jisté míry, potom tu jsou diváci, kteří viděli trailer, a řekli si, že to bude nejspíš nějaká oddychová sračka. A potom tu jsou diváci, kteří na film narazili omylem a po zhlédnutí tohoto filmu čuměli s otevřenou hubou a říkali si, jestli si z nich režisér nedělá prdel. Já sám jsem nad filmem kroutil hlavou, takže chápu zdejší hodnocení. Pochopil jsem ale, že ten film je naprosto geniální - ale neřeknu v čem a proč - na to ať si přijde každý sám. Hudba TOP, kamera TOP, všechno TOP.
  22. Hoisawon
    Hoisawon (2012)
    8
    Má to všechno co má klasickej žlutej filmeček mít. Trochu zamotanej příběh, skvělý doprovod hudby, trocha romantiky a nakonec špičkové souboje - občas jsem valil oči, co ti kluci vymysleli za chvaty.__Stále hledám důvod, ale nevím....něco mi tu přece jen chybělo. 85%
  23. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    6
    Efekty ok. Akce s Kongem a s pavoukem opravdu super.__ Střídání žánrů fakt ne - chvílema komedie, potom drama, potom to vypadá jak nějaká akční parodie. V některých filmech, mi to třeba přišlo fajn, zde ne. Asi je i moje vina, očekával jsem něco temnějšího, drsnějšího. Slabší 3*