Rychle a zběsile 8

69%
Rychle a zběsile 8

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Naopak, k absolutní dokonalosti „vytuněnou“ káru (sedmý díl patří mezi rekordmany v rychlosti překročení miliardové tržby) dál vylepšuje. Teď například o skvělé herečky Charlize Theron a Helen Mirren nebo o automobilovou honičku s ponorkou.

Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (Cinemart)




Recenze: Rychle a zběsile 8

Kinobox.cz
80%

Kdyby filmaři dodali (jinak proklatě sexy) Charlize Theron o něco lepší zázemí, aby nebyla pouhou žánrovou figurkou, mohla se osmička klidně ucházet o post nejlepšího dílu série. Ale tak nemůže mít člověk všechno.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Já se hrdě hlásím k fanouškům tohoto "seriálu" a i proto jsem si nemohl nechat ujít premiéru osmého dílu. Pro začátek chci říct,že pokud se vám nelíbily předchozí díly,tak do kina ani nechoďte. Jedná se vesměs o to samé a to jest přepálená akce,směšné dialogy a všudypřítomný stříkající testosteron. O těch nelogických věcech ve filmu se nebudu ani raději zmiňovat,protože kůže Vina Diesela je očividně ze železa a vyskočení v plné rychlosti z auta na beton na ní nenechá žádnou odřeninu. K samotnému dílu bych dodal to,že jsem vesměs opět spokojený,ALE tentokrát už mě to tak moc nebavilo jako předchozí díly. Nevím zda jsem už touto značkou přesycen,ale ve filmu prostě byly pasáže,které mě moc nebavily a sem tam jsem se přistihl jak se nudím a kontroluji čas na hodinkách. Naopak bych hrozně rád vyzdvihl dvojici Statham,Rock,protože jejich scény ať už společné nebo jednotlivé patří k tomu nejlepšímu v celém filmu. Suma sumárum se opět jedná o solidní díl,který se opět nebojí bortit hranici logiky a gravitace a jde si né už tak zběsilým tempem za svým. Celkově bych dal tak 78%
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Osmé pokračování FaF mě celkem dlouho až nudilo. Vše vynahradila neskutečně akční závěrečná půlhodinka. Ledově mrazivá akce plná nesmyslů.. ale co, tentokrát mi to si nevadilo a akce je povedená. Plamený konec už byl celkem přes čáru. Po vydařených prvních dvou dílech je ten osmý pro mě opět koukatelný .
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Doteď jsem byl pyšný na to, že si Rychle a zběsile umím užít, ale tady jsem popravdě asi na deset minut usnul. Nemůžu říct, že by nějaká část byla špatná (i když si trvám na tom, že první půlka je lepší), ale celek ty víc než dvě hodiny neutáhne a začne být poměrně úmorný. Mrzí mě, že akci si kvůli dementní kameře nejde plně užít (rozhodně tomu nesluší IMAX), ale její velkolepost má něco do sebe. Osobně nejsem touhle sérií otrávený a umím si představit, že u dalšího dílu to na mě opět bude fungovat. Rozhodně mi představa devátého a desátého Rychle a zběsile dělá míň vrásek než třeba pátí Piráti.


Dodatečné informace

Původní název:
The Fate of the Furious (více)
  • USA Rychle a zběsile 8
  • USA The Fate of the Furious
  • USA Fast Eight
  • USA Furious 8
Premiéra v ČR:
13. 4. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
250 mil. USD
Tržby:
1 236,01 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rychle a zběsile 8 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rychle a zběsile 8


Podobné


Powered byJustWatch