cjmafia

Komentáře 85

Od nejnovějších
  1. Pravdivé lži
    Pravdivé lži (1994)
    8
    Tahle Cameronovka mi vždycky utíkala, takže jsem si jí konečně rozhodl pustit. A musím říct, že jsem se skvěle bavil.Funguje tu humor, akce je vymazlená a chemie mezi ústředním duem je výborná! 7,5/10.
  2. Baggio: Božský copánek
    Baggio: Božský copánek (2021)
    6
    Přiznám se, že i když jsem velký fanda fotbalu. Kariéra tohoto slavného fotbalisty mě minula a skoro vůbec nic o něm nevím. Tenhle snímek mi dal částečně pár informací, ikdyž je to spíše více zaměřené na vztah mezi otcem a synem a co se týče fotbalu tak hlavně na Ms 1994 v USA. Osobně bych uvítal přeci jen více toho fotbalu a delší stopàž, ale i tak si myslím, že to stojí za to vidět. Konec je nádherný. 6,5/10.
  3. Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020)
    8
    Pěkný návrat do dětství, kdy jsem sjížděl filmy, seriál a házel dvacky do automatu, abych si zapařil. Příběh je vesměs stejný jako ve filmu. S tím rozdílem, že tu máme navíc škorpionovou pomstu, která je naprosto skvělá. A navrch to co každý fanoušek hry očekává a to pořádnou porci brutality. Šup sem s dvojkou!!!
  4. Jde si pro nás noc
    Jde si pro nás noc (2018)
    8
    Loňský Headshot se mi sice líbil více, ale opět tu máme parádní krvavou řežbu z Indonésie. Choreografie soubojů je skvělá a film člověka nechá vydechnout opravdu jen na chvíli. Mezi highlighty snímku patří souboj Julie Estelle proti dvoum lesbičkám a samozřejmě finálový fight. Pokud od filmu čekáte nějaký originální příběh, tak rovnou ruce pryč. Příběh tu sice nějaký je, ale slouží spíš jen jako kulisa.
  5. Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Pokud ve mě nějaký film dokáže vyvolat mrazení v zádech, slzy a úsměv, tak má u mě pětihvězdu jasnou. Tomuto se všechy tyto aspekty podařily. Mrazení při songu This is Me, slzy radosti při songu From now On a úsměv při závěrečném vystoupení. Tento film možná není dokonalý, ale má to, co dnešním snímkům většinou schází, srdce.
  6. Loupež ve velkém stylu
    Loupež ve velkém stylu (2017)
    6
    Příjemná komedie, to sice ano, ale neubráním se pocitu, že pokud máme k dispozici tolik skvělých herců, dalo se z toho vytřískat mnohem víc. Nicméně mi těch 96 minut uteklo jako voda a nejvíc mě pobavila krádež v supermarketu :-)
  7. Viral
    Viral (2016)
    6
    Klasický virus movie, kterých už tu bylo jako šafránu a určitě i mnohem lepších. Nicméně koukat se na to dá a nedá se říct, že bych se nudil. Nečekejte od toho nějakou akční podívanou, snímek je pojat spíše komorně.
  8. The Fundamentals of Caring
    The Fundamentals of Caring (2016)
    8
    Škoda, že to nebylo ještě tak o půl hodiny delší, protože mě tato jízda velice bavila. Snímek má skvělé hlášky, příjemně zahrané postavy, a občas se najde čas i na nějaké drámo. Scéna na mostě je top :-)
  9. Zhasni a zemřeš
    Zhasni a zemřeš (2016)
    8
    Tak Sandbergovi se první celovečerák povedl náramně! Plusem je určitě krátká stopáž, takže se na nic dlouho nečeká a začíná se strašit velice brzo. A že to strašení funguje parádně, párkrát to se mou v kině pěkně škublo ( strop, postel). Plusem je i sympatické obsazení v čele s nádhernou Teresou Palmer. Tenhle horor má opravdu všechno, co si pravý hororový fanoušek může přát, proč teda jenom "čtyři" hvězdy? Zklamal mě konec. Přišel mi poněkud odfláklý, čekal jsem něco údernějšího, nebo nějaký zvrat, bohužel nic z toho nepřišlo. Přesto jsem, ale velice spokojen a návštěvy kina nelituji.
  10. Sinister 2
    Sinister 2 (2015)
    4
    Jedničku jsem viděl sice jen jednou, ale nikdy nezapomenu na to mrazení v zádech, které jsem před čtyřmi lety zažil. O druhém dílu se to bohužel říct nedá. Zkušený divák se nelekne ani jednou, soundtrack slabý a atmosféra bohužel žádná. Největším zklamáním je pro mě postava Bughuula ze kterého jsem neměl žádný respekt jako v jedničce. Jedinou věc kterou bych pochválil jsou pásky ( u mě zvítězil kostel ), ale to je bohužel hodně málo.
  11. Pravidla moštárny
    Pravidla moštárny (1999)
    6
    Předlohou jsem nedotčen. Bohužel si mě tento příběh nezískal tolik, jako většinu uživatelů. Je to pěkný film, o tom žádná, ale prostě za srdce mě to moc nevzalo. Mezi nejlepší okamžiky filmu řadím určitě ty v sirotčinci, to co se odehrává na farmě si mě už tolik nezískalo a v tom je u mě největší problém. Michael Caine skvěly, ale oskar, seriously?
  12. Savage Streets
    Savage Streets (1984)
    8
    Tak jsem si chtěl po delší době doplnit nějaký ten restík z let minulých a jsem rád, že jsem si "koupil" tento snímek. Plusy filmu jsou určitě: skvělý záporáci, velice znepokující rape, kozičky a bobříci, Linda Blair a nadupaný osmdesátkový soundtrack. Jediný mínus vidím v konečném zúčtování. Přece jen jsem čekal větší jízdu a absence gore taky zamrzi. Sice jsem dal původně trojec, ale po rozležení v hlavě zvyšuji na čtyřku.
  13. Znovu 20
    Znovu 20 (2015)
    6
    Zkusil jsem osm dílů, ale bohužel nejsem cílová skupina pro tento typ seriálu. Ze začátku je to sice docela příjemné a vtipné, ale později vtipu ubude a začne z toho býti spíše vztahová záležitost. Osobně mám romantiku rád, ale tady je to přece jen více zaměřené pro ženy. Suttor Foster skvělá, ale opravdu jí těch 26 někdo věří?
  14. Mistr neznámého boje
    Mistr neznámého boje (1993)
    8
    Docela se divím, že jsem na tento snímek nenarazil ve svých mladších letech, kdy jsem ve videopůjčovnách kroužil v sektoru akčních filmů. Naštěstí se ke mě tento snímek dostal nyní a já musím napsat, že jsem se bavil náramně. S tímto Brazilským bojovým uměním jsem se ve filmu snad ještě nesetkal, nebo možná ano, ale už si na to nevzpomínám, takže jsem se kochal skvělou choreografiií soubojů. Plusem je sympatické obsazení a nadupaný soundtrack. Co se týče příběhu, tak je to old-school jako prase, ale to mi vůbec nevadí a je možná škoda, že se dnes už tyto bojovky točí v menším množství, než předtím.
  15. Time Lapse
    Time Lapse (2014)
    6
    Film si vystačí s minimem herců a to stejné platí i o prostorech, takže pokud nemáte rádi tyhle nízkorozpočtáky, tak ruce pryč. Musím velice pochválit nápad s foťákem, který nám ukazuje budoucnost, bohužel se neubráním pocitu, že z tohoto nápadu šlo vytěžit mnohem víc. Osobně mi tam chyběl moment překvapení, scéna, nebo pointa, která by mě dostala. Myslím si, ale že na debut se jedná o docela povedenou sci-fi jednohubku. 6/10
  16. Everly
    Everly (2015)
    8
    Po prvních minutách jsem si říkal, no to bude ale pí*ovina, a ona taky je, jenže v tom dobrém slova smyslu. Tohle je film u kterého musíte naprosto vypnout a sledovat, co vše se na obrazovce děje. Je to akční, vtipné, krvavé a má to sexy Salmu Hayek, která tam pobíhá ve svých čtyřiceti osmi letech v legínách a je stále sexy, no co víc si přát. Tahle ujetá akčňárna mě bavila více, než třeba John Wick, či Equalizer, a proto zdvihám oba palce vzhůru!!!
  17. Wish Upon a Star
    Wish Upon a Star (1996)
    8
    Tato old-school Disneyovka je jedna z nejpříjemnějších, kterou jsem kdy viděl. Zároveň se v mých očích jedná o nejlepší komedie na téma o prohození těl. Snímek by určitě nebyl tím čím je, nebýt ústřední herecké dvojice, Heigl, Harris. A taková mlaďounká Danielle v sexy oblečku je skvělý důvod, proč tento film vidět :-)
  18. Annabelle
    Annabelle (2014)
    2
    Přesně jak jsem očekával, ony už trailery mě nechávaly naprosto chladným. Film postrádá atmosféru, nemá žádné infarktové scény a nenabídne nám nic nového, co by jsme už v tomto žánru neviděli. Za zmínku stojí snad jen docela povedená hudba. Tenhle horor zkušeného diváka nechá chladným, bohužel dnešní teen generace bude nadšena, takže si myslím, že se s touhle pro mě nezajímavou panenkou ještě setkáme :-(
  19. Two Night Stand
    Two Night Stand (2013)
    6
    Příjemná romantická konverzačka, která měla určitě ještě větší potenciál. Určitě by prospěl lepší a hravý scénárista, protože se tu najde zbytečně mnoho klišé. Každopádně jsem se moc nenudil a to i díky hlavní dvojici, která je sympatická. Ale jak píšu potenciál byl větší.
  20. Rohy
    Rohy (2013)
    10
    Jeden z mých nejočekávanějších filmů roku mě nezklamal. Alexander Aja to zvládl a dokázal Hillovu knihu přenést na obrazovku. Uznávám, že mě trošku mrzí, že je pár věcí oproti knize pozměněno. Hlavně závěrečná scéna mezi Iggem a Merrin je v knize více efektivnější, ale dokážu to překousnout. Jinak scény, které fungují v knize, jako je např. návštěva u doktora, rozchod, dopis a hadí finále, fungují naprosto skvěle i ve filmu. Určitě od filmu neočekávejte čistokrevný horor, je to spíše mix thrilleru, romantiky, komedie a fantasy. Nesmím zapomenout na bezchybný výkon Radcliffa, který tímto ukazuje, že nebude navždy Harry Potterem. A samozřejmě musím zmínit soundtrack, který se také povedl.. A pokud se Vám film líbil, přečtěte si i knihu, která je ještě o trochu lepší. "In the end, I embraced the horns. Like an angel who fell to earth, I baceme the devil one last time."
  21. Magazín Ligy mistrů (2002)
    10
    Vidím, že hodně lidí si tento pořad plete ze z úterním a středečním studiem ze zápasem. Přitom se jedná o magazín, který vždy následuje pár dní po zápasech, ale to je jedno, budeme to brát jako celek :-)
  22. Scary Movie 5
    Scary Movie 5 (2013)
    4
    Popravdě jsem to čekal ještě horší, než na to nakonec bylo. Z prvními třemi díly se toto nedá srovnávat, ono vlastně kdybych nevěděl, že se jedná o Scary Movie, tak bych si myslel, že sleduji nějakou jinou parodii. Nejvíce mě pobavila parodie na Evil Dead, opičák Caesar a gangsta Snoop Dogg. Jinak jsou vtipy průměrné a nebo vyloženě trapné. Anna Faris mi chyběla, ale Ashley taky v pohodě :) 4/10.
  23. Expendables: Postradatelní 3
    Expendables: Postradatelní 3 (2014)
    10
    Když jsem viděl první hodnocení, tak jsem si říkal, že tohle bude asi průser. Později šlo hodnocení sice nahoru, ale komentáře byly spíše negativní, takže jsem očekával spíše zklamání, ale naštěstí jsem nadšen. Čert vem, že tam chybí krev a má to méně hlášek, než předchozí díly, já jsem si film užil. Film má skvělé akční scény a hlavně na finále jsem čuměl z otevřenou hubou. Jediná výtka je pro mě jen trošku odfláklý souboj mezi Slyem a Gibsonem (skvělý záporák) s tímhle musím souhlasit. Omladina nebyla zase tak hrozná jak jsem čekal, měla určitě slabší chvilky, ale i mnoho těch silných. Antonio Banderas mě pobavil, stejně jako Wesley Snipes z narážkama na svůj osobní život. Ještě musím zmínit Harrisona Forda, který je opravdu skvělá náhrada za nenasytného Willise. Sečteno a podtrženo: Není to sice nejlepší díl, ale správného akčního fandu, který má rád osmdesátky tento film musí potěšit. 9/10.
  24. Dovolená za trest
    Dovolená za trest (2014)
    8
    Drew a Adam opět spolu a zase z toho vznikla skvělá komedie. Sice každému musí být jasné jak tento film dopadne, ale to vůbec nevadí. Casting se povedl, děti hrají v pohodě a člověk se opravdu hodněkrát zasměje a k tomu je tu ještě příjemné prostředí Afriky. Doufám, že tato dvojice ještě nějaký snímek natočí. 7,5/10.
  25. Animal
    Animal (2014)
    6
    Solidní horor o jedné pěkně vypadající příšeře, která touží po lidském mase. Film je krátký a tak pěkně odsýpá, herci jsou v pohodě a dokonce na mě zapůsobilo i pár lekaček. Za mě spokojenost a pokračování bych se vůbec nebránil. 6/10.
  26. Věřte nevěřte
    Věřte nevěřte (1998)
    8
    Tenhle seriál mi v mládi dokázal nahnat pěknou hrůzu, před nedávnem jsem se rozhodl že si pár dílů připomenu a nostalgicky zavzpomínám. Samozřejmě to na mě nepůsobilo tak jako před lety, ale atmosféra je stále skvěla, prostě jí tento seriál má svou. Jediné co mi na seriálu vadí, je to že pointa příběhu se dá odhadnou po pár minutách, ale to je naštěstí vše. Pokud bych se měl vyjádřit jestli věřím, že se příběhy skutečně stali, tak je to tak napůl, přece jen tam jde hodně vidět fantazie scénaristů. Určitě bych se nezlobil, kdyby byl tento seriál restartován, za těch pár let by mohlo být na světě mnoho nevysvětlených příběhů.
  27. Zátah 2
    Zátah 2 (2014)
    8
    Akčňárna, která těžko najde tento rok konkurenci, přesto jsem po všech těch skvělých ohlasech čekal ještě větší nářez, ale to bych chtěl asi moc. Filmu podkopává nohy délka, která je pro mě osobně vyplněná velice nudným a nezajímavým příběhem, tady si Evans přece jen naložil trochu více, než by bylo zdrávo. Naštěstí když člověk vydrží dočká se odměny v podobě poslední čtyřicetiminutovky, která je opravdu nářez. Opravdu nevím, kdy naposled jsem viděl takhle skvělou choreografii. Hammer girl se svou scénou v metru u mě vede na plné čáře, ale i takové finále si pouštím ještě do teď. Na plný počet to sice není, kvůli nudnému příběhu, ale i tak si tento kousek ode mě odnáší nabušené čtyři hvězdy. 8/10.
  28. Oculus
    Oculus (2013)
    10
    Na tento horor jsem se moc netěšil, trailer mě nezaujal, těšit jsem se začal až když místní uživatelská hororová elita hodnotila tento horor vysokým hodnocením a já s ní musím naprosto souhlasit. Přiznávám se, že jsem po dlouhé době cítil příjemné mrazení v zádech. Snímek má skvělou atmosféru a hlavně příběh, který graduje v poslední půlhodince. Prolínání dvou časových rovin mi sedlo a dodává to snímku určitou originalitu, která v tomto žánru nebyla velice dlouho. 9/10.
  29. Crush
    Crush (2013)
    6
    Ach jo, proč mě nikdo takhle šíleně nemiluje co bych já za to dal :D Ale teď už vážně. Na film jsem se podíval jen kvůli Crystal Reed, kterou mám rád z Teen Wolfa a podle hodnocení jsem nečekal žádný megafilm, takže se dá říct, že jsem spokojen. Příběh o ošklivém káčátku, které se nám bláznivě zamiluje tak, že kvůli tomu začne vraždit všechny holky, které se na jejího vyvoleného podívají jen koutkem oka. Tak to tedy aspoň vypadá, ale spoilerovat nebudu. Takže nic nového opravdu nečekejte, ale pokud chcete light teen thriller na nedělní odpoledne tak hurá do toho. 5/10.
  30. Zimní příběh
    Zimní příběh (2014)
    6
    Mohla to být nádherná pohádka, jak naznačovat trailer, ale bohužel není a skutečnost je taková, že se jedná spíše o průměrný snímek po kterém neštěkne po nějaké době ani pes. Ono ani není moc o čem psát vše už tady bylo, tak snad jen málo něco k hereckým výkonům. Crowe podle mě docela přehrával a moc mi na roli démona nesedl, ale určitě lepší, než Will Smith v roli samotného Lucifera to jsem se opravdu od srdce zasmál. Colin v pohodě. Rád bych v tomto případě viděl v brzké době remake, protože tento příběh má na víc. 5,5/10
  31. Liga spravedlivých: Záchrana světa
    Liga spravedlivých: Záchrana světa (2013)
    8
    Jelikož k nám v zimě 2014 dorazí seriál Flash, rozhodl jsem se, že se na něj navnadím tímto snímkem a docela se to povedlo. O snímku jsem si nic nezjišťoval a tak jsem byl velice překvapen příběhem, který se velice povedl. Děj zasazen do jiné reality byl skvělý nápad, realita je pěkně temná, tak to snad v komiksech umí jen DC. Máme tu pár pěkných akčních epických scén, desítky hrdinů a pana Waynea, ale tentokrát trošku jinak. Komiksový fanda by měl být potěšen 7,5/10.
  32. Patrick
    Patrick (2013)
    6
    Sharni Winson se v hororových vodách zalíbilo a po You're Next tu s ní máme další hororový snímek. Tentokrát se jedná o remake Patrika, který jsem neviděl a ani se na něj po shlédnutí tohoto snímku nechystám. Film má solidní atmosféru, a povedené finále, takže určitě stojí za to ho zkouknout. Na druhou stranu snímek nenabízí nic nového a je lehce předvidatelný a zařadí se mezi pouhý průměr. 5,5/10.
  33. Blue Ruin
    Blue Ruin (2013)
    6
    Jiný revenge movie, než na který jsme v poslední době zvyklí. Žádná zběsilá pomsta se nekoná, tentokrát na to půjdeme mnohem pomaleji a ono to není na škodu. Film má pár velice zajímavě natočených scén, které dokáží zaujmout. Film se mi líbil, ale na čtyřku tomu přece jen něco chybělo. 6/10.
  34. Batman: Návrat Temného rytíře, část 2.
    Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013)
    10
    Já moc na tyhle komiksové animáky nejsem, mám rád spíše filmové komiksy. Ale po tomhle snímku to vypadá, že se o tyto animáky budu zajímat více. Batman je a vždycky bude má nejoblíbenější komiksová postava a nenapadlo by mě, že by mě dokázal zaujmout i ve kreslené podobě. Stalo se. Snímek má skvělý příběh, skvělou akci a je snad ještě temnější než Nolanovi snímky. Scény z Jokerem patří mezi top scény a určitě překonají konečný souboj ze Supermanem, který je, ale také top a trošku navnadí na chystaný snímek Batman vs Superman. Nesmím ještě zapomenout na skvělou hudbu Christophera Drakea, která se poslouchala opravdu dobře. Chci více takových snímků. 10/10.
  35. Životní šance
    Životní šance (2013)
    10
    Natočit to amíci, tak nevím jestli by to dopadlo takhle dobře. Příběh podle skutečné události, který nám je podán opravdu parádně a hlavně uvěřitelně. Sympatické herecké obsazení, pár velice vtipných a dojemných scén z tohoto filmu dělají nezapomenutelný zážitek. 9/10
  36. Savaged
    Savaged (2013)
    10
    A já jsem spokojen, dostal jsem od snímku to co jsem čekal. Oceňuji na rozdíl od většiny uživatelů, že rape nezabírá půlku stopáže a pomsta začne velice brzy. A velice se mi líbí, že tento subžánr konečně přines nějaké osvěžení. Pomsta je taková jak má být, krvavá a nemilosrdná. Dokonce dojde i na mojí oblíbenou motorovku. Já jsem si film užil. 9/10
  37. Tumba de la isla maldita, La
    Tumba de la isla maldita, La (1973)
    6
    Tak napíšu asi to stejné jako většina uživatelů. Žádný zázrak to nebyl, bát se u tohoto snímku moc nedá, ale jednou jsem se aspoň lehce leknul. Snímek drží nad vodou výkony hlavní herecké dvojice, více mě určitě zaujala Liana Liberato. Pokud chcete light horor, tak je to jasná volba. 5/10
  38. Zrcadlo, pověz mi...
    Zrcadlo, pověz mi... (1990)
    6
    Dokoukáno sice až na třetí pokus, ale slabší trojhvězdí si tento snímek zaslouží. Je to ten takový klasický horůrek z ranných devatesátých let, který v dnešní době ničím nepřekvapí, ale spíše nostalgicky potěší. Osobně bych přivítal démona samotného, než posedlost, ale s tím nic nenadělám. Gore scény nejsou špatné, vana a sprcha vedou. Potěší ještě konec, který byl pro mě docela nečekaným. 5,5/10.