Dovolená za trest

73%
Dovolená za trest
Plakát traileru
Po katastrofální schůzce naslepo se rozvedení rodiče Lauren a Jim shodnou pouze na jediném: už nikdy se nechtějí potkat. Ale když se nezávisle na sobě i se svými dětmi přihlásí báječnou rodinnou dovolenou, na týden spolu uvíznou v jednom apartmánu v luxusním africkém safari-centru.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
To co fungovalo před pár lety v 50 krát a stále poprvé funguje i v tomto snímku. Chemie mezi Sandlerem a Barrymore je stále funkční a jako páru jim to před kamerou klape. Snímek není moc originální,ale pár gagu zde funguje velmi dobře. Sandler zde hraje svou rutinu (Cool chlápek) a nejvíce mne potěšil Terry Crews a jeho pěvecké vstupy.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Osvědčena dvojice, která se pro tyto rodinné, či romantické komedie hodí pozvedla i tento film na slušný průměr, scénář je totiž tuctový, spousta otravných postav a celkem málo humoru. Bez Adama Sandlera a Drew Barrymoore by to byl pravděpodobně slušný odpad.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
5
Deset let od natočení snímku ´50x a stále poprvé´ a šestnáct let od snímku ´Píseň pro nevěstu´ se Adam Sandler a Drew Barrymore opět sešli před kamerou a tentokrát námětově rozehráli zcela klasickou rivalitu mezi mužem a ženou. Ale jo, je to v jistém smyslu komedie s klasickou romantickou šablonou, ale zrovna k popukání to zrovna není. Máme tu dvojici, kteří se seznámili na slepo a do oka si nijak zvlášť nepadli. Ale protože je osud ´sviňa´, zařídí jim stejnou dovolenou na stejném místě. A kolotoč neustálých hádek může začít. Je to sice čistá ´sandlerovka´, ale v mnohých případech se přeci jen až moc tlačí na pilu. Mnohé hádky a vůbec celé to podivné hysterčení je velmi nucené a při rozumném zamyšlení zcela zbytečné. Určité vtípky pobaví, ale celkově žádná sláva. Romantická atmosféra se také dostaví, ale jakoby velmi opatrně. A protože je to romantika, očekávaná svatba na konci je, ale ne taková, jak by mnohá divačka předvídala. Tak co s tím. Snímek za podívání stojí a snad se v některých momentech i někdo pozná, ale ohromná zábava a romantismus se z toho zase až tak moc očekávat nedá. Čistý průměr v rámci odpočinkového bijáku, který si svého diváka najít může.


Dodatečné informace

Původní název:
Blended (více)
  • USA Dovolená za trest
  • USA Blended
Země původu:
USA
Čeština:
Dovolená za trest je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch