Životní šance

67%
Životní šance

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent“ předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života - výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. Životní šance je britská komedie, která má sílu Popelky a humor Billy Eliota.

 




blazma
blazma
4 928 bodů
6
Mám rád Jamese Cordena, takže jsem si i tento film nesmírně užil. Nic méně jestli Paulovi skutečně stalo, že potom co znovu začal zpívat, tak ho štěstím srazilo auto, tak musím říct, že ten chlapík měl sakra smůlu. V každém případě, Paul Potts je velký talent a kvůli lidem jako on má Talentová show takovou popularitu. Fajn film na večer.
cjmafia
4 387 bodů
10
Natočit to amíci, tak nevím jestli by to dopadlo takhle dobře. Příběh podle skutečné události, který nám je podán opravdu parádně a hlavně uvěřitelně. Sympatické herecké obsazení, pár velice vtipných a dojemných scén z tohoto filmu dělají nezapomenutelný zážitek. 9/10
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
8.5
Příjmená britská komedie. Vyloženě odpočinková záležitost.

Dodatečné informace

Původní název:
One Chance (více)
  • Velká Británie Životní šance
  • Velká Británie One Chance
  • Velká Británie Untitled Paul Potts Project
Premiéra v ČR:
13. 2. 2014
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Velká Británie, USA
Tržby:
10,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Životní šance je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch