Everly

55%
Everly
Plakát traileru
Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Akční výplach se Salmou Hayek? Tak to si nelze nechat ujít. Takřka tarantinovské dějství, avšak na asijský způsob. Vše se odehrává v jedné místnosti s občasným přechodem do chodby, kde se bez přestávky neustále něco děje. A je to dostatečně akční i zábavné. Některé události skutečně vyvolají úsměv na tváři, ale tak to má být. Joe Lynch coby režisér toho za sebou ještě moc nemá, ale tohle je u něj skutečně překvapující kousek, který se v asijských zemích musel zalíbit. Podobných snímků tam už vzniklo více než dost. Celé je to vlastně takové komiksové, tedy bez sebemenší logiky, ale proč se tím zabývat. Svůj účel snímek splnil na sto procent.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Je to nelogické, nereálné, ale dobře se na to kosení a mučení dívá. Navíc takovým filmům fakt prospívá, že se tady krví a mrtvými těly nešetří. Mno a Salma se snad upsala ďáblu, to je šílené, jak skvěle pořád vypadá.
cjmafia
4 387 bodů
8
Po prvních minutách jsem si říkal, no to bude ale pí*ovina, a ona taky je, jenže v tom dobrém slova smyslu. Tohle je film u kterého musíte naprosto vypnout a sledovat, co vše se na obrazovce děje. Je to akční, vtipné, krvavé a má to sexy Salmu Hayek, která tam pobíhá ve svých čtyřiceti osmi letech v legínách a je stále sexy, no co víc si přát. Tahle ujetá akčňárna mě bavila více, než třeba John Wick, či Equalizer, a proto zdvihám oba palce vzhůru!!!

Dodatečné informace

Původní název:
Everly (více)
  • USA Everly
  • USA Everly - Die Waffen einer Frau
  • USA Everly: Gyönyörű és életveszélyes
  • USA Everly: Implacável e perigosa
  • USA Intikam Kapani
  • USA Η απόδραση
  • USA Евърли
  • USA Эверли
Země původu:
USA
Tržby:
0,36 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Everly je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch